Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Jak zainstalować grę bez steam

12.12.2013 19:02
1
Akcent41
8
Legionista

Jak zainstalować grę bez steam

Witam mam pytanie czy wie ktoś jak zainstalować grę z płyty bez steam chodzi o skyrim i nie mówię tu o piraceniu ponieważ kupiłem płytę w MM ale jakiś Frajer ukradł mi steam więc to nie jest piractwo bo ja kupiłem tę grę i czy ktoś mógłby mi napisać jak jak takie coś zrobić z góry dziękuję

12.12.2013 19:07
2
odpowiedz
zanonimizowany305250
161
Legend

Jak masz kod i paragon z pudełkiem, to możesz odzyskać konto.

A nie powiem kto tu jest frajerem, gdzie przy tylu zabezpieczeniach na Steamie dalej ktoś daje sobie ukraść konto...

12.12.2013 19:07
.:Jj:.
3
odpowiedz
.:Jj:.
147
    ENNIO MORRICONE    

Napisać do supportu Steam by odzyskać konto.
Pudełko i płyty bez dostępu do konta gdzie jest zarejestrowany klucza możesz równie dobrze wyrzucić.

Inny sposób to nielegalna kopia, więc jak nie wchodzi w grę to zacznij robić zdjęcia, skany i pisać maila.

12.12.2013 19:37
4
odpowiedz
zanonimizowany626335
17
Generał

Programem Phoenix + crack do tego.

12.12.2013 19:53
5
odpowiedz
Akcent41
8
Legionista

gnoll [ gry online level: 58 - Legend ]

Jak masz kod i paragon z pudełkiem, to możesz odzyskać konto.

A nie powiem kto tu jest frajerem, gdzie przy tylu zabezpieczeniach na Steamie dalej ktoś daje sobie ukraść konto...
Jakie zabezpieczenia? jakiś sniffer mi ukradł konto a skany robiłem pisałem i do dzisiaj się nie odezwał nikt a jak poszedłem po reklamację to rzucili tekst to nie nasza wina zrealizowałeś kod więc nie możemy nic zrobić
a jak się z tego Phoenixa korzysta bo go mam ale nie umiem się w nim połapać

12.12.2013 19:55
cswthomas93pl
6
odpowiedz
cswthomas93pl
148
Legend

Wyczuwam ściemę. Steam jest uczulony na punkcie złodziei i nie wierzę, żeby i w tej sytuacji Ci nie pomogli.

Forum: Jak zainstalować grę bez steam