Zainstalowałem DAEMON Tools Lite, w trakcie instalacji nie dano mi wyboru, własnej instalacji, tak więc w automacie zostałem uszczęśliwiony przez jakieś syfy. Ktoś wie co to jest, póki co widzę tylko, że moja strona startowa w FF jest ustawiona na "DO SEARCHES". Ustawiłem stronę domyślną, i by za każdym razem otwierał stronę startową. Jednak to nie pomaga, po każdym otworzeniu nowej karty otwiera się "DO SEARCHES"
Użyj programu ADWcleaner
I że tak pozwolę się zareklamować :D
http://gameplay.pl/news.asp?ID=80876
http://gameplay.pl/news.asp?ID=80838
Sprawdz w prostym - "usun lub dodaj programy" - moze znajdziesz po nazwie tego czegos. Ostatnio dostalem taka "niespodzianke" rowniez na FF i znalazlem to wlasnie tam, a po odinstalowaniu wszystko wrocilo do normy.
Zainstalowałem DAEMON Tools Lite, w trakcie instalacji nie dano mi wyboru, własnej instalacji, tak więc w automacie zostałem uszczęśliwiony przez jakieś syfy.
Oczywiscie, ze dano, trzeba tylko patrzec co sie wyswietla, a nie bezmyslnie klikac 'next'.
[4] Właśnie dlatego nie dano... Trochę wiary w ludzi...
Specjalnie dwa razy uruchomiłem instalator i się cofałem.
[3] Dzięki!
Był to aż dwa programy!
Sethlan-> Ale w większości przypadków syf w przeglądarce zostaje, więc operacje usuwanie tych śmieci nie powinny się ograniczać do samego dodaj/usuń programy.
[4] Właśnie dlatego nie dano... Trochę wiary w ludzi...
Specjalnie dwa razy uruchomiłem instalator i się cofałem.
No patrz, a ja wlasnie przed chwila specjalnie to sprawdzilem, w ktoryms kroku jest bardzo konkretne pytanie czy zgadzasz sie na instalacji "Dosearches" - wystarczy tam kliknac Deny (czy Skip) zamiast Accept i instalacja Deamons idzie sobie spokojnie dalej (tak samo zreszta w przypadku tego drugiego opcjonalnego dodatku). Jak chcesz to zrobie screena.
PS. Nie umiesz czytać.
Tutaj powinieneś dać skip.
Czysty instalator z Dobrych programów - na wyłączonym menedżerze pobierania od nich.
Wersja 4471-0337
hmm
edit: kurde, wyprzedzono mnie :)
Ostatnio jak się pobierze jakikolwiek program, to tyle tego gówna wciskają. Najwięcej ze stron typu dobreprogramy i instalki. Jak ktoś nie czyta to instaluje wszystko po kolei i potem ma takie problemy jak kolega.
Wlasnie odpalilem instalator jeszcze raz, i Dosearches juz sie nie pojawilo, za to pytalo o jakies dwa inne smieci jako 'Special Offer', zamiast tych wczesniejszych - opcja pominiecia identyczna:)
Wysiak a bo to działa jak chce, zależy jak tam serwery reklamowe się mają. W dodatku w zależności od tego gdzie jesteś (chodzi mi o Twoją lokaliazacje) możesz mieć inne oferty. Asystent z DB niech będzie Ci przykładem. ;)
BvFGefHJR->
w trakcie instalacji nie dano mi wyboru,
+
DAŁEM SKIP!
No to jak? ;P
[14] Właśnie tak, kliknąłem Skip, ale i tak się zainstalowało, więc co to za wybór.