Jak włączyć komputer przez tryb awaryjny (Windows 7)? To może być dobre obejście dla https://www.gry-online.pl/forum/dziwna-spawa-z-windows-7-dysk/z5b4531f
Muszę to zrobić od razu bo jaki widać na zdjęciach po włączeniu jest Fatal error bla bla bla...
F8 podczas startu komputera. Zaraz za ekranem BIOSu, ale przed ekranem ładowania się Windowsa.
Tryb awaryjny wlaczasz zdaje sie trzymajac F8 podczas startu komputera. Wowczas pojawia sie okno wyboru rodzaju uruchomienia.
Nie można było tego w googlach sprawdzi ?
Po co, tu ludzie sami pod nos podetkna...
Spawcz, smuggler - > pewnie. A potem wpisujesz zapytanie do google a pierwsze 20 stron to linki do for z odpowiedziami 'sprawdź w google'. Good job.
Jak sie dobrze sformuluje pytanie (operatory logiczne...) a do tego ma sie troszeczke wlasnej inicjatywy, to daje rade. Rozumiem gdy sie czlowiek pyta o cos skomplikowanego, czy rzadko wystepujacego itd. w stylu "no mam problem bo jak robie cos to mam tak, a jak tak to mi buczy, probowalem tego i tego, sprawdzalem tu i tu... i nic. Pomocy!". Ale uruchomienie trybu awaryjnego to chyba nic nadmiernie skomplikowanego.
Ja sie naturalnie nie ciskam, ze ktos pomogl, ale o to, ze ludziom nawet sie nie chce chciec d... ruszyc. W jednym z watkow GOLowskich pewnien "pomozcie" zbluzgal mnie i wyzwal od noobow, bo mu nie potrafilem wystarczajaco zrozumiale wyjasnic jak sprawdzic taktowanie procka czy jakis tego rodzaju problem. Tak, nie dosc, ze masz pomoc, to jeszcze tlumacz tak, by Pan Tluk pojal, do skutku, bo niby po co jestes, jak nie po to zeby mu sluzyc pomoca...
...a przetlumaczy mi to ktos na polski? Please...
50 zł od strony ;]
Ty tluku, chcerz na mnie zarabiac?! Noob! Lama! Dziecko Neo!
A zeby ciut zmienic klimat - nie moge sie odczepic od tego temaciku muzycznego, ocieka epickoscia :)
http://www.youtube.com/watch?v=LRLdhFVzqt4
Po jego wysluchaniu sam moge wejsc w tryb awaryjny :)
[7] Jasne, masz rację i również czegoś takiego nie popieram ale spotkałem się kilka razy z opisaną przeze mnie wcześniej sytuacją. Irytujące.
[11] Ja już chyba wszedłem. Genialne :)