Witam ostatnio kupiłem na allegro iPoda 16 GB ale bez ładowarki a wejście na nią jest jakieś płaskie, szerokie i mam pytanko czy mogę kupić ją w sklepie komputerowym czy muszę zamawiać przez internet. i czy w Polsce są tego typu ładowarki w sklepach. ?
Oryginalne ładowarki są w iSpotach.
Smiało kupuj podróbkę. Gdzieś na YT był test i ta oryginalna wcale nie ładuję lepiej. Sam mam jakąś chińską i nie narzekam.
Co to za iPod? Touch? Jeśli tak to potrzebujesz starej ładowarki Apple, takiej samej jak do iPhone'a czy iPada.
[4] masakra, oryginał 85 zł, podróbka niecałe 7... Ciekawe jak z jej trwałością.
^^
Powiem ci szczerze, że ja za ładowarkę do swojego iToucha zaplaciłem (żeby nie skłamać, to było jakieś 1,5 roku temu) ok. ~20zł wliczając w to wysyłkę. Ładowarka oczywiście kopia 1:1 tej oryginalnej za 85zł. W dotyku i na oko nie do odróżnienia, nic nie zaczęło skrzypieć, pękać, farba nie odłaziła, nic się nie sfajcyło, etc. Tak więc można powiedzieć że byłem z niej zadowolony.
Kupowałem dokładnie tutaj
http://allegro.pl/nowa-ladowarka-scienna-iphone-4-apple-ipod-3g-3gs-i2684870865.html
ja do swojego toucha kupiłem podróbkę przejściówki, żeby z gniazdka ładować i nie narzekam, już chyba 2 lata śmiga i nic się z nią nie dzieje. Prawdopodobnie może schodzą nawet z tej samej taśmy produkcyjnej tylko apple logo dokleja :)