Witam, szukałem po necie jakiś konkretnych opinii nt. w/w softa zainstalowanego na 3GSie ale znaleźć coś nie mogę. Może ktoś z was posiada ten soft i mógł by mi napisać, czy jest zadowolony, czy telefon się nie przycina, czy pracuje wolniej (zastanawia się itp. :P) Jak działają aplikacje no i ogólnie czy nie zamula.
Nic nie zajmuję, 20GB zajęte i jest ok. Chodzi tak samo(a nawet zaryzykowałbym stwierdzenie, że szybciej) niż na starszych softach. Pozatym jak zapiszesz pliki shsh to w każdej chwili możesz cofnąć soft do poprzedniego.
Posiadam 3GS i iOS 5.0 już od dobrych kilku miesięcy, kiedy przerzuciłem się z 4 na 5 nie zauważyłem żadnych większych zamuł czy przycięć. Natomiast ostatnio zauważyłem, że strasznie potrafi zamulić wchodząc w ustawienia czy wiadomości (3-5 sekund?) choć nie wiem czy to kwestia telefonu czy softu. W prawdzie nie zawsze, ale momentami jest to irytujące. Z aplikacjami nie miałem dotychczas problemów, ogólne wrażenia +.
Nic nie zajmuję, 20GB zajęte -> to ironia?
Super, dzięki za opinie, ale może ktoś jeszcze się wypowie ? z 20GB to chyba lekka pomyłka : P
No ogólnie czytając wasze opinię jednak jestem skłonny zrobić update :D