Witam zamierzam podpisać umowę z Neostrada 512kb/s i teraz mam takie pytanie otóż jaka rzeczywista prędkość będzie jeśli ktoś wie to proszę o pomoc będę wdzięczny.
@Raistand to mówisz że w okolicach 512kb/s będą się pobieraly pliki?
Teraz mam net 256kb/s i pobiera czasami nawet 500kb/s a tak to 200kb/s i prędkość w speedtestach wykazuje 2mb/s
Tak chodzi mi o kB/s a w speedtestach jest prędkość 2mB/s jeśli się nie mylę
To jaką prędkość mogę osiągać przy pobieraniu? i jak filmiki na Youtube będą działały w jakiej jakości?
jeśli teraz masz 256 a zmienisz na 512 to będziesz mieć dwa razy większą prędkość niż masz w chwili obecnej.
Co prawda miałem neostradę 512 - 12 lat temu, ale pamiętam, że max z torrentów wyciągałem na niej 65 kb/s, a ze stronek ok 55 :)
To w dechę, nowsze, 40gigowe tytuły to tak kapkę ponad 14dni ciągłego pobierania :>
@up- Ja bym się nie nabijał za bardzo. U mnie dopiero dwa lata temu pojawiła się możliwość neostrady "10mega". Wcześniej zadowolony siedziałem na 1024. Ból był jak się chciało civ 5 zainstalować.
Ja mam teraz według speedtestu 57Mb pob. i 10Mb wys. i chcę zwiększyć... Ile ten internet u Cb kosztuje @damian0098 (ten, który masz teraz) Ja ci jeszcze polecę, abyś znalazł coś lepszego
Podpisałem już umowę z Neostrada prędkość do 10mb/s za 39.90zł i dokupilem router a monter ma się stawić w poniedziałek i teraz pytanie czy nie muszę nic dokupywac? I czy jak już monter podłączy to będzie od razu działało czy będę musiał czekać pare dni?