Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Instalacja win 8 z partycji recovery

05.08.2014 06:57
Watzap
1
Watzap
191
Fredmen

Instalacja win 8 z partycji recovery

Witam, chciałem się zapytać o taką instalację ponieważ posiadam laptopa samsung NP300E5E z Windowsem 8, który jest zainstalowany na partycji recovery, nie dostałem do systemu klucza, chciałem po 2 latach zrobić formata, po włączeniu systemu, kliknałem F4 aby włączyła się partycja recovery, uruchomił się kreator ale nigdzie nie znalazłem opcji aby móc zainstalować system od zera czyli tak jak to sie robi z płytki, tylko jest możliwość przywrócenia systemu do stanu z przed 2 lat jak został zainstalowany, ze wszystkimi śmieciami z samsunga itp. nie ma innej opcji instalacji czy po prostu muszę wybrać tylko taką i później pousuwać rzeczy których nie potrzebuje oraz stworzyć sobie więcej partycji??

05.08.2014 12:55
2
odpowiedz
zanonimizowany1001101
5
Konsul

Wysuń menu z prawej strony, wybierz ustawienia --> zmień ustawienia komputera --> aktualizacje i odzyskiwanie --> odśwież lub czysta instalacja.

05.08.2014 17:36
Watzap
3
odpowiedz
Watzap
191
Fredmen

dzięki za pomoc, niby zrobiłem jak mówiłeś ale usunął mi wszystkie pliki i zamiast instalować Windowsa to za bardzo nie chce się uruchamiać tylko niby coś naprawia/przywraca ale nic dobrego z tego nie ma :/

Forum: Instalacja win 8 z partycji recovery