Szukam pomocy w rozpoznaniu tego oto bossa. Żadnej innej informacji nie posiadam oprócz tej oto foto. Czy wiecie z jakiej gry pochodzi ten boss?
yyy No dokładnie nie wiem. Ale wydaje mi się, że z God of War (Hydra). Nie jestem pewien, więc mogę się mylić :)
Tak ,najprawdopodobniej z pierwszej czesci God of War,byly tez tam takie mniejsze ,ale glowny boss byl wielki i akcja byla na statku.
O, dzięki :) Też tak myślałem. Jeśli macie jeszcze jakieś warianty to piszcie - będę ogromnie wdzięczny ;)
Przecież to smok Kupa z Super Mario Bros :D
spoiler start
Przez chwilę obstawiałem : http://www.youtube.com/watch?v=ULwHb7jha2s&feature=related Ale chyba jednak nie....
spoiler stop
A więc jak teraz dowiedzieć się dokładnie skąd ta brzydota pochodzi? Szukam właśnie w internecie dokładnej kopii tej zabawki, ale nie znajduję. Przecież nie może być jedyną w swym rodzaju... Musi być jakiś sposób upewnić się z jakiej gry wylazła ta bestia. Hmm...
Nie ma żadnych napisów producenta? To wygląda na figurkę kolekcjonerską, jak będzie jakiś numer serii albo producent to zawsze jest jakiś szlak. Skąd to masz i wiesz może jak jest stare?
Jak w pierwszym poście pisałem - nie posiadam absolutnie żadnej informacji, samej figurki, niestety, też. Próbowałem szukać figurek z "God of War" oraz z "Tomb Raider" ale bez rezultatu, może to jest z jakiejś innej gry?