Doładuję komuś konto komórkowe w wysokości 10 zł za cd key do Battlefield 3, Dead Space 3 i The Sims 3 Starter Pack lub ewentualnie wpłacę 10 zł za konto :)
Jezu jakie ty ostatnio deale robisz... ktoś MUSI wydać 14 zł żeby mieć BF3 i Sims 3. A ty mu za to 10 zł proponujesz... Więc co to za interes? Dołóż te 4 zł i kup po ludzku całość.
Za 17zł ci sprzedam.
To poproś kogoś by ci kupił BTA a nie kombinujesz z jakimiś półkwotami. Jak dziś komuś na konto przelejesz to jutro może ci spokojnie kupić.
BTW Zła kategoria.
[4] -> Czekaj, czekaj - jak bank może "nie obsługiwać PayPala"? Masz bank, w którym nie można wykonać zwykłego przelewu?
Mam w Credit Agricole, a nie mam włączonej tej usługi by można było przelewać na Paypal :)
za 15,70 mogę ci sprzedać wszystkie gry z BTA, a tutaj możesz zrobić przelew z Credit Agricole - https://secure.transferuj.pl/?id=6261&kwota=15%2C70&opis=Humble%20Origin%20Bundle%20BTA&online=1&opis_sprzed=Sc00rpY&kanal=17&md5sum=d6ac8775ce58bbe0f907ef54978b16ab
[7] -> Dalej nie ogarniam - tutaj nie ma żadnej funkcji. Po prostu, najzwyklejszy w świecie przelew. Chcesz szybciej, dajesz w PP na przelew błyskawiczny i pieniądze są w dwie minuty.
Polecam to ogarnąć, żeby na przyszłość nie żebrać o pomoc w błahej sprawie.