Panuje na gry-online jakaś hierarchia stanowisk? W sensie że jest jakiś szef :P, poniżej jacyś kierownicy, potem tvgry i gameplay na końcu moderatorzy? Występuje tu coś takiego? Pytam się bo chciałbym jakąś skarge złożyć na kogoś, ale po co miałbym to robić, jeśli większość pracowników GOL'a traktuje siebie bardziej koleżeńsko niż zawodowo i nikt nikogo tam nie opieprzy, ani nie wyleje? Pytanie głównie do moderatorów i redakcji GOL'a.
No dobra, ale się pytam czy jest sens składania skargi, jeśli tam wszyscy są na "TY" i raczej większość to dobrzy znajomi to nie ma sensu składania skargi do tych osób najwyżej.
[6] No jak? Sklepem kto się zajmuje? Moderatorzy forum? Ile jest redaktorów? tvgry to też jest jakaś część gry online chyba.
Powiedz, że dzwonisz od Rycha to na pewno skarge uwzglednia i koles od jutra straci robote.
HETRIX22 --> https://www.gry-online.pl/p100.asp piszesz w mailu w czym problem i powinni się tym zająć.
HETRIX22 biorąc pod uwagę wydarzenia z przeszłości- nie. Nie warto. Ręka rękę myje, a niejednokrotnie rzekome próby wyjścia naprzeciw wymaganiom użytkowników kończyły się fiaskiem (chociażby wątek "Negatywne opinie i krytyka..."). Na większość zarzutów administracja znajdowała sprytne wymówki- oczywiście takie które wedle ich opinii są najbliższe racji i niepodważalne. To walka bez końca, której i tak nie wygrasz. No chyba że stał się cud i ekipa serwisu Gry-Online S.A. zdała sobie sprawę iż użytkownik to też klient, a w dodatku potencjalny nabywca abonamentu jak i wszelkich dóbr fizycznych.
Pominę już tutaj prehistoryczną mini-anarchię, kiedy to pewien administrator robił co chciał, a gdy tylko ktoś nie zgadzał się z jego zdaniem był na zbity pysk wyrzucany z forum.
Uprzedzając: to że na forum nie jestem nawet rok nie znaczy że nie wiem co się działo wcześniej. Poza tym miałem kiedyś inne konto które sam usunąłem- właśnie z powodu bezprawia ze strony administracji jak i coraz większej głupoty na forum.