Myślę że Half-Life 3 nadejdzie, w swoim czasie. A także inne gry z numerem 3 spod stajni Valve. Wywnioskowałem to z tego ze pierwsze przygody z Gordonem mialy swoj wlasny silnik, a nastepnie na nim inne mody (z ktorych powstalo wiele gier komercyjnych). Nastepnie druga czesc Freemana powstala na kolejnym silniku, Source'sie. W tym kolejne czesci gier z silnika GoldSrc. A wlasnie teraz gdy Valve ma swoja "Maszyne Parową", pracują nad Source 2. I wlasnie moje przypuszczenie jest takie, ze gdy ukoncza ten silnik, nareszcie wypuszcza legendarnego Half-life trojke, a nastepnie inne produkcje z tym numerem. I tak kazda czesc HF na innym silniku wydadza. Tylko czekac.
Jak wy uwazacie? Bo tak wlasciwie to wydaje mi sie to logiczne.
Wow, stary, Amerykę odkryłeś. I internet wygrałeś. Leć na Reddita opowiedzieć o tym światu ;p
Nie potrzeba tutaj sarkazmu. Zwyczajnie tak wiele razy widzialem jak inni ludzie wypisuja o tym ze ile to trzeba czekac, czemu tak dlugo i czy w ogole powstanie. Wiec wolalem sie podzielic z tymi ktorzy jednak tego nie wiedzieli.
Gaben wypuści HL3 jak zrzuci 40 kilo i zrobi kaloryfer na brzuchu.
Nie no, bez przesady. Kiedyś trójka wyjdzie.
A ja sądzę że 3 nigdy PRZE NIGDY nie wyjdzie. Half-life nie wróci tak jak 2 a jeśli już jakimś cudem wyjdzie to będzie na pewno słaba. Tak już jest , trzeba się z tym pogodzić ...
[9]
No i co w tym dziwnego? Jeżeli HL3 będzie miał premierę w ciągu najbliższych 3 lat, to na pewno się i na nich pojawi.
To, że wtedy będzie niezwykłym crapem :)
Bo? Uzasadnienie tej, jakże głębokiej myśli?
PC Master Race strikes again. Niby z jakiej racji byłby to crap? HL2 wyszedł też na pierwszego Xboxa. Seria Portal miała też miejsca na konsolach. Formuła gry pozostała ta sama. Przestań wierzyć w bajki, że HL3 jeżeli się pojawi, będzie tylko na PC.