Rockstar jak wiecie udostępnił dzisiaj łatke do GTA wersji online.
Jak włączam gre standardowo pisze o aktualizacji , klikam "OK" i jest czarny ekran .
Czekałem z 10 minut i nic dalej czarny ekran tak jakby sie konsola zawieszała (PS3),powielałem czynność kilka razy i zawsze tak samo :(
Jak u was? macie może podobny problem, albo wiecie co tutaj poradzić?
Nope. Łąkę pobrało bez problemów. Nie wiem co Ci poradzić, Może przez to że serwery umarły.
mam ten sam problem. nie wiem ocb. :/
A to dziwne, myślałem że to wina konsoli. Też mi wywaliło czarny ekran i nawet PS3 nie dało się przyciskiem wyłączyć. Odłączyłem zasilanie na listwie, odpaliłem znowu i pobrało bez problemu.
tez tak mailem jakby iż tym czarnym ekranem , udało mi się pobrać patcha ale to i tak nic bo jak na razie udało mi się tylko stworzyć nową postać, teraz nawet na social z pc mam czasem mam zawiechy
"Rockstar jak wiecie udostępnił dzisiaj łatke do GTA wersji online."
A jaki inaczej możesz aktualizować gry na PS3"?
co do problemu z czarnym ekranem. rowniez nei chciala wylaczyc mi sie konsola i odlaczylem listwe, po czym wlaczylem i wlaczylo mi sie pobieranie, jednak zatrzymuje sie ono przy iluś % (za każdą próbą przy innej ilości) i stoi a czas do końca rośnie. nic nie pomaga, nie wiem czego to wina, czy moja, czy rockstara, czy konsoli..
Już działa :)
Ale jeszcze jedno pytanko ,graliście juz Online?
Ja to nie moge się podłączyć do żadnej gry.(Net działa cycuś)
Serwery R* leżą cały dzień. Raz udało mi się dojść do 1 misji, a potem dc i już więcej nie chciało mi się próbować.
nadal ten sam problem. nie moge dokonać aktualizacji bo zatrzymuje się przy kilku % (najwiecej mialem 31) i dodaje sek tylko do zakonczenia pobierania.. ktos mial podobny problem? rozwazal go? please info jakiekolwiek bo nie wiem co mam robic :D
Pewnie nie ma sie co chwalic ale wlasnie przed chwila ustanowilen rekord swiata w 1 wyscigu.
kurcze nie ten watek, sory pisze z tele
ja ciagle mam taki komunikat nie udalo sie utworzyc sesji Gta Online.....