Witajcie. Przed chwilą znalazłem te oto zdjęcie, grzebiąc w forach gta v. Co o tym sądzicie? Ja myślę że to zwykły fake.
Przecież każdy może zrobić taki obrazek. Wystarczy ściągnąć czcionkę z GTA i napisać na obrazku...
edit: Pewnie to twoje ''dzieło'' ?
Ja myślę, że ten obrazek jest niezbitym dowodem na to, że Rockstar Games potwierdziło GTA V na PC, przecież każdy to widzi.
To nie może być fake. Przecież nie da się takiego obrazka zrobić samemu. Do tego potrzeba kilkunastu programistów, a tylko R* ma takie możliwości.
To Rockstar zrobił zapowiedź z pompą wrzucając obrazek na jakieś forum!
Seems pretty legit.
Na obrazku zamieszczony jest niepoprawny angielski. Nie zauważyliście tego? Wynika to z tego, że ten obrazek robiła osoba nieanglojęzyczna oraz nie znająca dobrze języka angielskiego. Widzę, że gimbazie się nudzi podczas ferii zimowych.
Nie widzicie tego?
Fake, wszyscy wiedza ze GTA5 na PC wyjdzie w marcu (nawet gdyby zapowiedzieli je w kwietniu). A na dodatek te bzdury o GTA Online, jak wiadomo GTA5 powstawalo na wszystkie platformy jednoczesnie, wiec na PC bedzie wszystko i bedzie zoptymalizowane jak Max Payne 3. Posiadacze jednordzeniowych procesorow i kart z 2005 roku, szykujcie sie na max detale w 120+ fpsach.
Kesik popija poranne kakao z Danem Houserem, wiec nie wprowadzaj ludzi w blad.
cube0
Naprawdę? Nie wiedzieliśmy, dobrze, że napisałeś, gdyby nie ty to dałbym się w błąd wprowadzić.
Powtórka stąd?
https://www.gry-online.pl/forum/pierwszy-czlowiek-szczesliwie-wyladowal-na-sloncu/zfc7b955?N=1
cube0
Jak już uświadomisz sobie, że po raz kolejny zrobiłeś z siebie idiotę, to nie zapomnij napisać, że brat ci się na konto włamał.
To zwykły fake. Gdyby Rockstar oficjalnie potwierdziło GTA V na PC, trąbiono by o tym na prawie każdej stronie o grach, w pismach itp. A wiesz, co do tego obrazka, mam komentarz taki>>>>>>
No ale przeciesz nowie ci ze to fake
Jednak myślę ze to może być prawdziwe. :-)