Witajcie. Jak ustawić GTA SA by wyglądało jak najlepiej? Tzn. rozdzielczość, pole widzenia itp.
Rozdzielczość - czy by ustawić na najwyższą muszę mieć duży monitor czy na małym jak ustawię najwyższą to się dostosuje tyle ile może czy zepsuje?
Co to anty-leasing? Wygładzanie krawędzi? Ustawiłem na 3.
[2] Logiczne jest, że nie zmienia się maksymalnie kontrastu lub jasności, tego nie ruszałem.
Rozdzielczość ustaw taką, jaką maksymalnie twój monitor potrafi obsłużyć. Ustawiając mniejszą, spowodujesz, że grafika będzie rozmazana.
Nie ma czegoś takiego, jak "anty-leasing". Jest "anty-aliasing", co jest wygładzaniem krawędzi.
[3] bo tego sie nie zmienia....w grach jak jestes w jakims ciemnym pomieszczeniu to mozesz to sobie zwiekszyc troche i lepiej widac,a potem znow domyslnie dac
[4] O właśnie mi o to chodziło (anty-aliasing), czyli jak najwyżej?]
A gdzie sprawdzić jaką rozdzielczość obsługuje monitor?
Ja chcę mieć jak najwyższe wygładzanie, pole widzenia, itp bo dobry komputer może to obsłużyć, więc trzeba to wykorzystać.
[6]
Po prostu ustaw maksymalną rozdzielczość, jaka jest dostępna w ustawieniach tego GTA.
Grafika w SA i tak czy siak jest beznadziejna
Wgraj sobie ten mod
http://www.thegtaplace.com/downloads/f2651-enbseries-gtasa-v0-074c-graphic-change
[8] O to chciałem się zapytać, ale czy ten mod na pewno działa i czy dział z wersją 1.0? Kiedyś widziałem chyba taki, że grafika była jeszcze lepsza to było na GTA Site (?) Co lepsze?
wczesny up
mod działa lecz zdecydowanie go nie polecam . Jedziesz w środku nocy i wszystko jest tak rozmazane , że widzisz tylko światła od samochodów . Wszystko jest rozjaśnione i wygląda to może efektownie , ale w praktyce nadaje się tylko do kosza .
Czy są jakieś inne moduły poprawiające grafikę SA, tak aby dostosować ją pod współczesne komputery?