Mam GTA SA i chce nowe auta nie te stare zlomy proboje przez GGMM przez IMG TOOL przez (SAMI) sami san andeas modinstaller i nic i ciagle jak wlaczam gre nie chce sie do konca ladowac.
Podstawowa sprawa, to posiadanie gry w wersji 1.0.
Na wszystkich wyższych wersjach prawidłowe funkcjonowanie modyfikacji jest zwyczajnie niemożliwe.
Proboje zainstalowac wersje 1.0 i mod odczytujacy saevy do wesji 1.0 to jest to samo jak z modami napisz jak modowac wersje 2.0 na 1.0 PLZ THX XXDD a ty bartel powiedz czemu nie mozna instalowac modow mam kolege ktory ma nowe samochody
Ponoć jest jakiś depatcher z wersji 2.0 do 1.0. Nie wiem, nie chce mi się szukać, ale skoroś taki wygłodniały modów, to nie widzę problemu byś sam sobie z problemem poradził...
Grę oczywiście, ze można modować i to ni tylko same pojazdy, sam od kilku lat jeśli już gram w GTA:SA, to tylko na własnym pakiecie, gdzie mam wszystkie pojazdy zmodyfikowane.
a jak to działa teraz? kiedyś intensywnie się w to bawiłem, ale bardzo często musiałem instalować grę od nowa, udawało mi się wgrać max kilkanaście wozów, a potem crash...
Ja jestem zdania, że najlepiej podmieniać samochody ręcznie, bo z automatami to różnie bywa. Od siebie polecam program IMG Tool 2.0. Do tego jakiś Car Spawner, żeby sprawdzić już w grze czy samochód się podmienił. Jeśli zdecydujesz się na moją opcję to z chęcią wytłumaczę Ci jak prawidłowo to zrobić.
Ja tam od lat z powodzeniem używam GTA Parking 1.0 do podmiany pojazdów, ale swobodnie z tego co wiem można ich używać do podmiany broni czy ubrań.
Do tego Gagage Editor 1.0 do podkładania pojazdów do każdego z garaży dostępnych w grze oraz sagxtedit do edycji nazw pojazdów.
Mody można wgrywać oczywiście najlepiej pojedynczo i od razu sprawdzać czy gra działa z aktualnie wrzuconym modem. No a tutaj przydaje się zrobienie backupu pliku gta3.img, którego przywrócenie pomoże na wszelkie niedziałające mody (fakt, że trzeba wgrywać je wtedy od nowa).
Ok McTire powiedz jak to IMG TOOL 2.0 se obsjogoje gdzie sciagnac to wiem
Masz tu poradnik: http://forum.gtasite.pl/index.php?topic=3686.0
Gdybyś czegoś nie rozumiał to napisz.