Pożyczy ktoś troszkę kaski bo może dostał od hakera albo coś i chce się po prostu jej pozbyć?
ew. Ktoś jest dobroduszny
No to może ktoś ma po prostu "za dużo" pieniędzy? Nie oczekuje milionów tylko jakieś 50 - 100 tyś. i bym był szczęśliwy :p
50-100tyś to możesz sobie szybko sam nabić. A jak chcesz od razu to są od tego mikropłatności.
Jak to szybko nabić? Za rabowanie sklepów mam max.1900...
Za misje też się dużo nie dostaje, a auta które sprzedaje są nie dużo warte.
W miktopłatnosci sie nie bawie.
Żebranie też jest dla nieudaczników...
100 tysięcy to po jednym dniu grania można mieć.
Bac02
Nie wiem dokładnie, bo dawno nie grałem, ale ja jeszcze pierwszego dnia jak zacząłem grać miałem już tą najlepszą chatę.
Misja Rzecz Twojego bliźniego na trudnym poziomie, zdjejmujesz 20 typów ze snajpy i masz 18 tys, robisz 3 razy i masz ponad 50 tys.
Ewentualnie misja Dachowiec ale jest trudniejsza
100 tysięcy to po jednym dniu grania można mieć.
W sumie to w godzine :)
Oki dzięki, ale ta misja jest chyba od 35 lvl, a ja mam 11 lol.
@Bezi
To podaj te swoje tajne sekrety na hajs.
No ja jestem ciekawy jakim cudem Ty po pierwszym dniu miałeś już 400 tys. na tą chatę.
Grałem cały dzień ze znajomymi.
Poza tym najlepsza chata nie kosztuje 400 000 tylko chyba już od 200 000 można kupić tylko, że w innej lokalizacji.
A da się sprzedać dom?
Dobra dzięki za wszystko.
Ja widze, ze Wy macie dużo hajsu no... Pożycz ktoś ;(
Polak Polakowi nie pomoże... Świetnie.
Up, może jednak ktoś?
Od momentu napisania pierwszego posta, zdążyłbyś spokojnie nabić sobie kupę kasy nawet nie grając długo.
:/
Ostatnio nie grałem w Online, coś się zmieniło? Przecież nie można było przelewać kasy, a ta opcja chyba nawet moderatorom została wyłączoną.
100k to godzinka grania, wchodzisz na jakiś wyścig lub misję i przez godzinę grasz po kolei gry.
Mozna przelewac :)
Wczoraj pograłem 3 godzinki i nabiłem 233 tys więc bierz się do roboty a nie tutaj żebrasz
Co do przelewania to nie da sie, wyłączyli całkowicie tą opcje
Jak Ty żeś tyle zarobił?!