Instalacja gry, najpierw Social Club i potem GTA 4. Włączam, nie chce się rejestrować w Social Club i gra uruchamia się. Obok był obrazek z GfWL ale żadnej rejestracji w tym. Gra działa. Tło w menu sie ładuje wolno, więc myślę - trzeba łatki bo jest kiepsko. Takową sciągnałem już wczesniej i chce instalowac, niestety nie wykrywa gry, obok jest napis GfWL ale nie instaluje. Jest tam niżej pliczek Update Title i on działa, coś podmienia, mówi że usuwa Social CLub, chociaz ten jest wciąż, gra po kliknieciu w oknie Social Club Play Offline chwilę myśli nie włacza sie. Play po registracji tak samo. Czy gra zainstalowała patcha najnowszego gdy użyłem Update Tile? Dlaczego uruchamia się Social Club a nie GfWL. Miało się to niby pojawić, pomimo, że się zainstalowało nie wiadomo gdzie i podobno wystarczyło zrobić profil offline w GfWL. Jednak nie mam GfWL a jakis Social Club. Czy GfWL wciaż działa? na stronie chca pełnej rejestracji, sciagnalem nawet osobna wersje 2.0 i po instalacji nie chce sie połaczyć z netem. Jestem w martwym punkcie? Patch działa tylko gdy ma sie GfWL a ja go nie mam..
Chcę tylko grać Offline, bez żadnych multi i mieć łatke 1.0.7.0 i spolszczenie zainstalowane. Zadne Sociale i Windowsy. Miało być tylko GfWL i jakieś Home a potem profil offline i git.
Może to sie wydawać zakrecone ale mam już wkurwa od 1,5h.