Mam problem nie wiem która gra lepsza prosze o szybką odpowiedż ,dziękuje
Chyba musisz sam wybrać. Oba tytuły są genialne, ale nie ma ich co porównywać. Zupełnie inne targety.
Ciężko powiedzieć, bo gry są bardzo rożne od siebie.
W GTA5 grałem i jestem zadowolony. 80 godzin fajnej gry.
W TLOUS jeszcze nie grałem ale czeka na mnie na półce, sądzę, że jest to trochę liniowa gra głównie postawiona na fabułę. GTA to raczej czysta rozgrywka, bez większej fabuły.
Moim zdaniem powinieneś pooglądać gameplaye bo ciężko tak w kilku zdaniach powiedzieć co lepsze.
Najlepiej kupić obie :)
ty kareplater może byś cos uzasadnił a nie tylko "gta 5" nie słuchaj go.... GTA 5 ja nie polecam no chyba jak lubisz sie piep**** a po za tym to jedyna gra w której można się jebac "k"u"r"w"a"m"i".....
Ale coś czytałem że The LAst of US pobija GTA 5 pod kazdym względzie to prawda?
No światem otwartym to raczej nie :D
Kurde 2 różne gry, no nie oszukujmy się!
Bier cokolwiek, będziesz zadowolony!!
Dobra po przeczytaniu posta 6 pod koniec stwierdzam ze gta 5 nie kupuje tylo the lasta of uska
GTA to raczej czysta rozgrywka, bez większej fabuły.
Ale mówisz o pierwszej części, czy po prostu nie odkryłeś jeszcze w trakcie tych 80 godzin, że w GTA V są MISJE i nawet jest wątek fabularny i świetny scenariusz! Polecam - good shit!
a co to jest ta ellen page w tej grze bo ja nie wiem
GTA 5 nie jest w stanie pokazać swojego potencjału na PS3, więc polecam The Last of Us - bardzo fajna fabuła, po prostu miodzio!
No zajebisty wątek .. masz rację. Jak okraść bank łuuuu ... czy moze chodzi Ci o wielki spór między Trevorem a Majkelem? A może płakałeś gdy Franklinowi narkotyki podmienili. No kurde stary co ty tam za wątek miałeś? Wielki wybór czy okraść bank helikopterem czy wybuchem no wątek miazga.
GTA jak GTA. Kradniesz, strzelasz, jeździsz samochodem i tyle.
Misje poboczne też nie są jakieś nie wiadomo jakie. Przemycanie trawki, strzelanie do jeleni stary to żadna fabuła!
zdecydowałem sie panowie i powiem wam że The laST OF Us jest lepsze [tak mówią opinie] huehuehuehuehue
Nie grałem w obydwie, bo nie mam konsoli, ale na pewno GTA V będzie lepszym wyborem.
Last of Us - lepsza fabuła no i Ellen Page ;)
the last of us to taki kolejny uncharted, zamknięte lokacje i akcja jak po sznurku grę ratuje tylko fabuła. GTA 5 to otwarty świat z fajną fabułą i masą rzeczy do robienia. Obie gry godne polecenia, ale ja jako osoba która uważa że ostatnia dobra część GTA to 2 wybrałbym o dziwo GTA 5. Kwestia co bardziej preferujesz ja wole otwarty świat.
Adio0Pl--> serio no kurde jakoś nie zauważyłem, proponuje sprawdzić co oznacza słowo fabuła bo pisanie że nie ma żadnej to lekka przesada, dla jasności posiadam obie gry i w obie gry grałem na zmianę i tak jak napisałem powyżej przyjemniej spędziłem czas przy GTA mimo że za poprzednimi częściami nie przepadam. Co do the last of us to dla mnie ale chyba nie tylko bo rozmawiałem z innymi znajomymi co grali w tą grę to taka kolejna część uncharted, nie chce wywoływać jakiś wojen ale jak dla mnie ta gra jest mocno przereklamowana. Tak jak napisałem powyżej obie gry godne zagrania ale jak dla mnie żadna z nich nie jest jakoś wyjątkowo wybitna.
człowieku gta v nie ma fabuły to żadna!