Od jakiegoś czasu chcę kupić sobie GTA 4 ale trochę szkoda mi forsy. Udałem się do Empiku i znalazłem grę, odwracam pudełko a tam 99,99 zł. Czy to nie jest przesada jak na grę która ma ponad 3 lata? Opłaca się kupić?
Bo np. taki tytuł jak Prince of Persia (2008) albo Zapomniane Piaski widziałem już w klasykach za 30 zł :O
Kup sobie episodes from libery city, jest w jakiejś taniej serii za 6 dych chyba.
http://allegro.pl/grand-theft-auto-iv-gta-4-pc-promocja-4console-i2464156704.html
Tutaj masz 83 zł z przesyłką.
[3] Szybszy...
A za góra 2 tygodnie będzie na Steamie z dodatkiem za ok 40 zł.
Narmo skad takie info? :)
Bo co wyprzedaż jest paczka za ok 8-9€
na allegro z wysylka wychodzi podobnie, zreszta w ogole gta 4 wszedzie chodzi mniej wiecej tak samo :/ jak mam wybierac to wole kupowac w empiku, bo na luzie zwracaja kase jak sie cos reklamuje, a gdzie indziej to trzeba czekac niewiadomo ile na reklamacje.
Jak dla ciebie 80 zł jest podobnie do 100 to przepłacaj.
a jak masz kompa do dupy to nie ma co kupować takiej gry, a jak nie masz, to nie będziesz miał co reklamować...
Kilkadziesiąt razy kupowałem gry przez internet (allegro) i nigdy nic nie reklamowałem..
R* daje solidne promocje na STEAMie. GTA IV i EFLC można było kupić osobno na pewno za mniej niż 30 zł, a wydaje mi się, że GTA IV było nawet za 15 zł.