znacie jakies fajne gry gdzie mozna pobawic sie ragdollem ?
ale takie najfajniejsze z najfajnieszych,te,co daja kupe frajdy np podczas rzucania glownym bohaterem :D
z gory dzieki
Gmod inaczej Garry's Mod :)
Może to nie jest "zabawa" ale w grze Hitman 2 przywal komuś z dwóch silverballerów w łeb... niezapomniane przeżycie :)
A z tego co chcesz to np FlotOut
Może Crysis? Raz jesteś a raz cię nie ma i rzucasz na arę metrów Koreańczykiem. Gra daje dużo zabawy :)
[2] Tak jak on napisał, powiem tyle że gmod nie ma rywali w tej konkurencji tam z ragdollami robisz co chcesz.
G mod - slyszalem o tym,sprawdze kiedys ;)
hitman 2 - a bo ja wiem czy az taka radosc by byla ?
flat out - pewnie o to ci chodzilo,gralem i w jedynke i w dwojke,bawilem sie troche np skok na wysokosc a zamiast na siatke skakalem na barierki rozne (:D)ale juz mi sie znudzilo
crysis - cos mi sie zdaje ze moj komp nie uciagnie crysisa :(
ragdoll kung fu - mam gdzies na plycie,bodajze z playa,zainstaluje sobie dzisiaj :)
ragdollsoft - juz sprawdzam
fajne nawet to ragdoll soft,ale do czasu,po 20 minutach sie nudzi :(
z konsol to może Left 4 Dead 2 ? jak sie zabije zombiaka to upada ragdollowo :P
Albo [sory za lekki spam] postal ! :)
EDIT:
Albo Happy Wheels na necie znajdź
np. GTA4 suber jak się skacze na jaja :)
dla mnie najlepszy jest Gmod ale tak z innych to jak np masz konsolkę jakąś to "Red dead redemption" nie wiem czy można sie nimi jakoś tam smiesznie bawić ale ja lubie związać i ustawić faceta nad zboczem potem strzelić mu w łeb i patrzeć jak spada xD (chore troche ale pewnie każdy z nas coś takiego ma ;P )
Albo just cause 2 też spoko jak do zabawy lub saints row the third ;p