Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
2.00 GB RAM
GeForce8500 GT
Zna ktoś jakieś fajne gierki na taki sprzęt?
8 letnia karta graficzna, która już w momencie swojej premiery niespecjalnie nadawała się do grania w połączeniu z 11 letnim procesorem według Ciebie tworzy średni PC? Niezły optymizm.
Poszukaj sobie w encyklopedii dobrze ocenianych gier wydanych do roku 2005-2006 i coś sobie wybierz. Bo w nic nowszego na pewno na tym zabytku nie pograsz.
alien75 to jest średni komputer bo w sumie sam procesor jest z tego co wiem z 2004 roku także lekka lipa
super kotlet dzięki ale też prosiłbym od was o jakieś ciekawe propozycje ;)
To nie jest sredni komputer. To zabytek.
Wejdz w encyklopedie gola i poszukaj gier z lat 2004-2006
Dzisiejszy średni komputer ma min. procesor i3, GTX650ti i 4GB RAM. Jeszcze jakieś wątpliwości ma autor wątku?
Na Pentium4 to ja się w 2004/5 tak niemiłosiernie męczyłem ze zmieniłem na jakiegoś DualCore.
Heh, no 'mocno średni' :)
A jaka płyta główna? Może da się tanio jakiegoś Dual Core tam wsadzić, to pograsz chociaż w jakieś gry typo WOT, LOL czy CS.
Czy ten komp jest słabszy:
1,5gb ram
512 mb karty graficznej geforce 9400 gt
procesor 2ghz amd athlon 64 3200
?
Ja na nim w Skyrim pykam bez żadnych lagów, i jeszcze w Tomb Raider 2013.
Jego czy mój lepszy ?
Jezeli jego to on w Skyrima normalnie pogra :)
Niestety jest dość słaby. Raczej nie pograsz komfortowo w Skyrim, bo ja na GF 9600GT miałem już ścinki.
Nie, mi Skyrim dobrze chodzi, fakt że na słabej rozdzielczości ale chodzi dobrze, tak samo jak Wiedźmin 2.
na takie słabe komputery nadają się stare gry jak gothic 1, gothic 2 noc kruka, gry przygodowe jak dreamfall the longest journey, broken sword, black mirror i inne, starsze części settlersów, gry serii red alert i command & conquer, age of empires 2, baldurs gate 2, strongholdy stare, robin hood legenda sherwood, deux ex stary, może morrowind, oblivion, FTL, theme park world, zoo tycoon i inne tycoony, dungeon keeper 2, evil genius, black & white, graficznie to dont starve powinien działać, ale kto tam wie, teraz to byle gó... 2d ma wymagania wysokie
Ja na nim w Skyrim pykam bez żadnych lagów
polecam doszkolić się ze znaczenia słowa LAG - masz link w mojej sygnaturce
Czy ten komp jest słabszy:
1,5gb ram
512 mb karty graficznej geforce 9400 gt
procesor 2ghz amd athlon 64 3200
?
jest szybszy
Za psi wuj mozna zrobic upgrade by jakies gierki poszly dlatego pytanie o plyte glowna. Cos zawsze mozna dobrac.
call of duty 1 - 5
Powiem tak zgadzam sie ze mój pc jest słaby a pytam się o gry bo narazie z chajsem na lepszy sprzęt cienko stoje a a propo lola to jakoś mi chodzi nie narzekam
w globalla tak samo