Chciałby ktoś gry na PC za niską cenę. Z chęcią bym coś komuś sprzedał :)
Tak, ja bym chciał MGS V za mniej niż 100zł, może być sam klucz...
E.N.D. --->Nie kupiłeś ani gry, ani konta. Kupiłeś dostęp do tego konta i tyle, poszedłeś na łatwiznę, właściciel konta może odciąć do niego dostęp gdy tylko będzie miał na to ochotę. Tobie i pozostałym innym 200 jeleniom takim jak ty...
Ja kupiłem konto na steam za 3 zł :D, konto działa, gra działa jest elegancko ;p
Takich nowości to nie mam :), sam kupiłem ps4 i nawalam w wiedzmina 3(swoją drogą świetna gra), mam dragon Age: Początek, mass effecta 1 i tego typu gry ;)
Chciałbym sprzedac za 20 zł. Gra z instrukcją z numerem seryjnym z płytkami w dobrym stanie.
Imponujaca kolekcja!
Posiadam zdolnosci telepatyczne i przeczytalem mysli autora, te gry naprawde sa niesamowite. Na waszym miejscu bralbym wszystko i przelewal kase z gory nawet jak autor nie zamiesci czegos tak blachego jak liste gier.
spoiler start
Ech naprawde byly nadzieje ze wraz z koncem wakacji gdy gimbaza w szkolach forum wreszcie bedzie prezentowac jakis poziom, a tutaj poziom debili wrecz wzrosl..
spoiler stop
Dobra już piszę mam mass effecta 1 za powiedzmy 25 zł się go chciałbym pozbyć, dragon Age: Początek za 20 zł, Dark messiah might and magic za 10 zł, gothic 2 i 1 za 10 zł każda, suplementy Commander 10 zł. Orcs musi die 10 zł, the elder scrolls 4 game of the Year Edition 30 zł, wiedzmin 1 30 zł, call of duty 4 modern warfare 20 zł, bioshock 20 zł, stalker zew prypeci 10 zł, torchlight 20 zł pisze z komórki dlatego tak do dupy, mogę cenę obniżyć, piszcie jak ktoś cokolwiek chce lub zależy
Zrób foty każdemu pudełku i powrzucaj tutaj. Może wtedy się ktoś zainteresuje.
W ogóle sprzedajecie gdzieś gry na PC-ta za dobre ceny, ja sprzedałem na przykład jedną grę na gametrade.pl(ciekawa strona), ale to dla mnie mało...???????
Za jakiś czas wstawię foty był soundtrack materiały dodatkowe, gra wiedźmin, poradnik i opowiadanie Sapkowskiego.