athlon 3800+ 2.4 ghz
3 giga ram ddr2 Patriot
Radeon X1650XT 256
Czy Portal 2, Dirt i GTA IV rusza i da sie jakos przyzwoicie grac?
Najpierw musisz coś zrobić z tą kartą graficzną, bo na tej GTA 4 się chyba nie odpali ( będzie czarny obraz w grze , miałem tak z moją 7100 GS ).
EDIT: Chociaż może ... ale cięło by niesamowicie ..
proc jak wnioskuję to Athlon64, a nie XP?
jeśli tak - to ma obsługę SSE2 - więc pójdzie na nim wszystko... to samo jak idzie o pamięć - jedyne co może spowodować, że coś nie będzie chodziło to karta grafiki.
Portal jest na source - powinien chodzić przyzwoicie.
Ta karta grafiki przekreśla przynajmniej GTA IV, Portal 2 powinien dać radę, silnik jest stary, wymagania nie są duże ale i tak licz tylko na niskie detale i niską rozdziałkę. O GTA IV nie masz co marzyć...
właśnie tak kombinuje z tym pc jak koń pod górę żeby usprawnic go maksymalnie przy małych funduszach hehe najgorzej że teraz ciężko o dema mi liczac Dirta. a co z MW2?
Do gory :-) up
GTA IV nie da rady na twoim kompie a jeśli da to będzie ciąć :) , portal powinien chodzić na niksch płynnie. MW 2 powinno Ci na średnich chodzić ja w to grałem na gorszym kompie troszkę na niskich i płynnie się grało.
MW 2 śmiało na średnich, ja na karcie w moim wyżej podanym wątku grałem na niskich i nic się nie cięło xD
Portal 2 - tak
Dirt - tak
GTA IV - NIE
Gra powyżej wymaga min. procesor dwurdzeniowy + Twoja karta graficzna jest za słaba.