Witam, postanowiłem zagrać sobie w jakąś fajną gre ale nie wiem w jaką :/...
Macie może jakieś gry godne polecenia ?? :) Chodzi mi o jakieś ciekawe a nie że po kilku godzinach sie znudzi ;.... Cos podobne do Assasina, może też być do GTA IV i jakaś strzelanka .... pozdro
Niewiem czy Cię to będzie interesowało, ale multi w medal of honor jest świetny i wciąga strasznie.
Oczywiście , zapomniałem dodać żeby dało sie grać w MP !!! to podstawa :) ale fajny MP nie jakieś gów** :)
medal of honor ma świetny multi (robili go ludzie którzy stworzyli Battlefield bad company).
Ale jaka część MOH ?? :)
Mogą też byc inne gry :)
ten z 2010 roku.Gra strasznie zjechana przez graczy, ale multi serio fajne.Zresztą jak stworzyli go ludzie którzy zrobili BC2 to musi być fajne.
Chrome specforce
Dla ciebie multi w MoH jest świetny? Weź sobie w Battlefielda BC2 zagraj. A nie w ten pseudo chłam który próbował naśladować MW2 i BC2 i wyszła z tego wielka kupa.
Polecam MW2 i Black Ops. Ale z nastawieniem na MW2. Dużo osób w to gra do dziś, a gra w multi jest świetna. Black Ops to dla mnie krok niżej i źle mi się w niego gra, nie ma klimatu, mapy dziwnie nużą.
Ale Single jest mocne, absurdalne i z kopem. Więc jest sporo zabawy.
No i Bad Company 2. To już bardziej taktyczna gra z dużymi mapami.
Obecnie posiadam konsolę ( zakupiona wiosną 2009),ale przed kupnem X360 na PC grałem w Call Of Duty : World At War Multiplayer i uważam,że to jest najlepsza gra na multi :)
Okazyjnie grałem u kuzyna w MW2,CoD4 i Bad Company 2 : Vietnam - mw2 i CoD4 nie spodobały mi się w wersji na PC,ale MW2 w wersji na Xboxa wciągnęło mnie strasznie.Bad Company 2 ... co by tu pisać,jest po prostu zajebista.Polecam CoD:WaW i Bad Company 2 : Vietnam
Jak zwykle znajdzie się ktoś kto zjedzie MOH,. Raczj trudno jest zrobici fps który nie będzie trochę podobny do COD-a i BF-a. MOH ma bardzo dobry scenariusz.
Co do tematu za małe pieniądze dostaniesz COD4 i BF BC2
Za darmo polecam BF play4free, combat arms i Company of heroes online(rts)
Counter strike sourse wiedźmin fifa 08 gothic 1 gothic 2 gothic 3 gothic 4 arcania
Mafia 2 , Battlefield : Bad Company 2 ( ma krótką fabułę główną na 2 dni , ale multi dobre ) , Wiedźmin 1 i 2 , Bulletstorm ( Wspierajmy Polskę ) , Call of Duty : Black Ops ,