Witam jest możliwość usunięcia tego napisu pod bykiem i napisaniem tam "VeX" w tej lub trochę innej czcionce ? Z góry dziękuje :) (Ja grafikiem nie jestem i nawet jak próbuje mi nie wychodzi :/// )
Bądź jeżeli znacie kogoś kto mógł by to zrobić piszcie śmiało :)
Tak na przyszłość. Zdecydowanie łatwiej uzyskasz konkretną pomoc, gdy dołączysz jakąś grafikę. ;)
Heh zapomniałem dodaje to już na kolejnym forum i niekiedy zapomnę :)
Jeszcze jedna prośba Musi być 100x100 i 1280x1280 pixels I tak wg w jakim programie robiłeś i jak ?
Usuwanie napisu za pomocą Photoshopa albo darmowego Gimpa (po wpisaniu w google frazy: "erase unwanted elements gimp" dostaniesz mnóstwo wideo instrukcji).
Do tworzenia napisów/logo z gradientem, cieniem i doborem czcionek możesz użyć np. AAALogo - program bardzo intuicyjny w obsłudze.
Zmniejszenie rozdzielczości nigdy nie jest problemem. Gorzej z powiększaniem zdjęcia, bo jest to oparte na zwykłym skalowaniu programowym. Powiększenie dwukrotnie daje zwykle o połowę gorszą jakość. Powiększenie z 20ox200 (czyli Twojego zdjęcia wyjściowego) do 1200x1200 kompletnie nie ma sensu.
Największy problem jest w tym jak chce pobrać mogę tylko z napisem gryonline forum mógł byś dodać na jakiegoś hosta ? Mógłbyś nawet te 2 Avatary