Pograłbym sobie w jakąś grę wyścigową, ale ogranicza mnie mój laptop, jego specyfikacja znajduje się tutaj: http://pl.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K50AF/#specifications
Interesują mnie gry z (w miarę) ładną grafiką, przede wszystkim jeżeli chodzi o tory to jak największe zróżnicowanie czyli bardziej otwarte trasy (choć nie tak terenowe jak np. w Colinie), czyli odpadają takie symulatory na zamkniętych torach wyścigowych. Sterowanie bardziej zręcznościowe niż realistyczne (żeby się dobrze na padzie grało). Fabuła niekoniecznie musi być, bardziej chodzi o frajdę z jeżdżenia. Co moglibyście mi polecić?
Stunt GP, Toon Car, Lego Racer, Trackmania
A coś takiego bardziej w "normalnych" realiach? Może jakiś Need for Speed ? Szczerze to nie wiem jak to jest teraz z tą serią, ostatnia część w jaką grałem to Underground 2 :P
[9] grałem, nawet sporo, jedynka bardzo zacna ale dwójka to już niestety kupa
Może któryś z DIRTów pójdzie ci na nisko-średnich? Sprawdź też Race Driver: GRID. Istne cudo, jeśli chodzi o wyścigi.
Również polecam NFS: Shift, ale nie wiem jakby ci ta gra hulała. Pewnie w miarę dobrze na niższych ustawieniach.