Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Gra sama się uruchamia :O

01.05.2014 16:07
1
DzIMI15
82
The Collector

Gra sama się uruchamia :O

Panowie, mam niespotykany dotąd problem z grą Aliens: Colonial Marines. Otóż po wyjściu z gry, ona znów sama się uruchamia! Nie mam pojęcia czym może to być spowodowane. Gra oczywiście oryginalna, na steamie.
Miał ktoś podobny problem lub zna jego rozwiązanie?

01.05.2014 16:19
2
odpowiedz
zanonimizowany928629
76
Generał

Często się tak dzieje? nie kliknąłeś parę razy na "Graj" ?

Zrestartuj komputer.

01.05.2014 16:51
DanuelX
3
odpowiedz
DanuelX
82
Kopalny

Nie no w końcu to A:CM - nie na darmo nazwana jedną z najgorszych gier dziesięciolecia. Pierwsze słyszę o takim błędzie

02.05.2014 11:16
4
odpowiedz
DzIMI15
82
The Collector

No do tej pory uruchamiałem grę 3 razy i 3 razy się sama uruchamiała po wyjściu :D Jedynym rozwiązaniem jej zamknięcia jest tylko uruchomienie PC na nowo gdyż nawet po wywaleniu jej i steama przez menedżera urządzeń, gra uporczywie i tak się odpala!

Ehh jak nie znajdę na to rozwiązania to chyba ją wywalę, bo szkoda mi nerwów... Albo będę odpalał tuż przed zgaszeniem komputera :D

06.09.2014 14:58
5
odpowiedz
tafit123dawid
1
Junior

Witam, mam to samo. Dzisiaj zrobiłem sprawdzenie spójności plików gry i można normalnie wyłączyć grę, ale problem powraca przy włączeniu i właczeniu komputera. Z tego wnioskuję że trzeba po zakończeniu gry zrobić spójność plików i potem wyjść z gry, a najlepszym sposobem będzie odinstalowanie aliena, bo szkoda nerwów

06.09.2014 19:22
The Puchacz
6
odpowiedz
The Puchacz
52
Generał

Miałem to samo, wystarczyło zamknąć przez menedżer zadań :p A co do gry to nie była taka zła :)

Forum: Gra sama się uruchamia :O