Panowie, mam niespotykany dotąd problem z grą Aliens: Colonial Marines. Otóż po wyjściu z gry, ona znów sama się uruchamia! Nie mam pojęcia czym może to być spowodowane. Gra oczywiście oryginalna, na steamie.
Miał ktoś podobny problem lub zna jego rozwiązanie?
Często się tak dzieje? nie kliknąłeś parę razy na "Graj" ?
Zrestartuj komputer.
Nie no w końcu to A:CM - nie na darmo nazwana jedną z najgorszych gier dziesięciolecia. Pierwsze słyszę o takim błędzie
No do tej pory uruchamiałem grę 3 razy i 3 razy się sama uruchamiała po wyjściu :D Jedynym rozwiązaniem jej zamknięcia jest tylko uruchomienie PC na nowo gdyż nawet po wywaleniu jej i steama przez menedżera urządzeń, gra uporczywie i tak się odpala!
Ehh jak nie znajdę na to rozwiązania to chyba ją wywalę, bo szkoda mi nerwów... Albo będę odpalał tuż przed zgaszeniem komputera :D
Witam, mam to samo. Dzisiaj zrobiłem sprawdzenie spójności plików gry i można normalnie wyłączyć grę, ale problem powraca przy włączeniu i właczeniu komputera. Z tego wnioskuję że trzeba po zakończeniu gry zrobić spójność plików i potem wyjść z gry, a najlepszym sposobem będzie odinstalowanie aliena, bo szkoda nerwów
Miałem to samo, wystarczyło zamknąć przez menedżer zadań :p A co do gry to nie była taka zła :)