Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: [gra przegladarkowa] Market Glory

03.03.2012 14:10
👍
1
zanonimizowany832269
1
Junior

[gra przegladarkowa] Market Glory

Market Glory to gra polegajaca na walczeniu zarowno pomiedzy graczami w celu podbicia (wzajemne podbijanie sie - podbity gracz oddaje nam czesc zarobku) jak i walki na arenie za ktore zaleznie od naszego poziomu doswiadczenia dostajemy dzienny bonus od 0,4 do 20euro

kolejnym wartosciowym etapem gry jest posiadanie wlasnej firmy - mozesz produkowac, kupowac i sprzedawac wiele roznych surowcow i produktow.

produkty dziela sie na:
consumables - daja bonus jednorazowy lub czasowy i zuzywaja sie, podnosza glownie energie od ktorej zaleza nasze zarobki (podniesc mozna rowniez przy ich pomocy wiedze ale jest to na poczatku calkowicie nieoplacalne, oprocz wiedzy mozna tez kupic za euro doswiadczenie, opacalna inwestycja gdy sie posiada firme, ale to dla graczy ktorzy chca szybk zaczac wkladajac co nieco do gry)
transport - na razie jeszcze nie zaimplementowany, gra jest aktywna dopiero pol roku i wciaz sie rozwija, wiec to bedzie wkrtoce dodane
uzbrojenie - konieczne do walk na arenie ( nie wymagane do walk pomiedzy graczami
surowce - niezbedne do produkcji roznyc dobr przez firmy

polska jest krajem dopiero rozwijajacym sie, posiadamy ok 250 graczy i jestesmy na 3 miejscu, USA na drugim z nieznacznie wieksz iloscia i na 1 Rumunia z ponad 3000 graczy( jedyny w miare dobrze rozwiniety kraj - co ogranicza pole manewru nowym graczom)
zachecam do gry
http://marketglory.com

najprawdopodobniej nie mozna tu zamieszczac reflinkow (choc nie znalazlem takowego zapisu) dlatego mam prosbe abyscie ew. rejestrujac sie wpisali mnie jako referujacego nick capitan
dlaczego?
jesli nie wpiszecie mnie, i tak zostaniecie poleconym jakiegos gracza, w tym wypadku z rumuni ( tak zostala stworzona gra przez rumunskich administratorow ze wszystkie osoby bez reflinka trafiaja do jednego z nich) przez co bedziecie im placic duze podatki (u mnie sa male gdyz gram od niedawna), a oprocz tego po rejestracji jest sie przez 30 dni zablokowanym ( nie mozna byc atakowanym) co sprawi ze dopiero po tym czasie bedziecie mogli przejsc "pod kontrole polskich graczy" i tylko pod warunkiem ze Rumun nie zainwestuje i nie zablokuje was ponownie. wiec szczerze polecam sie
rowniez jest to bardzo wazne dla przyszlosci ePolski aby podatki z Twoich zarobkow pozostaly w kraju

oferuje rowniez pomoc nowym graczom, w grze jest wewnetrzne forum
wchodzisz w INBOX -> Start a new discussion -> w polu "recipients" wpisujesz moj nick - capitan
jesli sie nie uda skontaktowac mozna mnie rowniez zlapac na skype (mamy sowja grupe kontaktowa) lub pisac tutaj, pozdrawiam wszystkicj forumowiczow:)

Forum: [gra przegladarkowa] Market Glory