Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Gra na PSX

26.07.2014 15:42
1
zanonimizowany1016778
2
Junior

Gra na PSX

Witam!
Chciałem sobie przypomnieć grę na PSX, której tytułu nie znam. Jest to coś w rodzaju chodzisz i po prostu w trójwymiarze bijesz się z wrogami. Można grać na dwie osoby. Wygląda to na styl urban, chodzi sie postacią i można podnieść szerokiej maści broń od zwykłych prętów po grubsze rzeczy, aż do broni palnej. Na początku wiem, że akcja zaczyna się gdzie są radiowozy, walczy się pewnie z policjantami, pamiętam, że było jednorazowe chyba użycie bazooki by strzelić w radiowóz w tym początkowym etapie :P pamiętam że był taki jeden wielki paker do wyboru z postaci i jakaś laska i oni wszyscy są ubrani w czarne stroje. Drugi etap był jakby w ekskluzywnym hotelu i było, że jedzie się windą (pamiętam chyba, że w niej dominujący czerwony kolor) i co jakieś piętro przychodzili wrogowie i oczywiście trza było ich sprać. Potem akcja toczyła się chyba na ulicy znów i być może to był 3 etap. Dalej to już mało pamiętam, ale były przejawy w późniejszych etapach starć w metrze i charakterystyczne miejsce tj. jechało się ciągle do góry chyba taką dużą czerwoną windą na świeżym powietrzu, gdyż była to pewnie winda od budynku i jechało bez końca, a w tle chyba zachód słońca. Gra bardzo fajna bo można było szczerze się wyżyć biorąc metalowego pręta i rozkwasić nim kogoś :P
Mam nadzieję, że pomoże mi ktoś i pozdrawiam :P

26.07.2014 15:43
bogi1
2
odpowiedz
bogi1
128
The Best in the World
26.07.2014 15:49
djeko
3
odpowiedz
djeko
46
Force Majeure

Fighting Force?

26.07.2014 15:56
4
odpowiedz
zanonimizowany1016778
2
Junior

Tak to jest Fighting Force! Dzięki Wam za pomoc :P obejrzałem filmik i okazuje się, że dobrze kojarzyłem ale dużo pozmieniałem :P

26.07.2014 16:05
cswthomas93pl
5
odpowiedz
cswthomas93pl
148
Legend

Jest to coś w rodzaju chodzisz i po prostu w trójwymiarze bijesz się z wrogami. Można grać na dwie osoby.

Jak to przeczytałem wiedziałem, że mowa o Fighting Force :)
Polecam grać na dwóch, na jednego jest nieco trudniej :)

26.07.2014 16:57
6
odpowiedz
zanonimizowany934194
5
Legionista

Jedyne co kojarze z tej konsoli to Syphon Filter, w którego także warto zagrać :D

Forum: Gra na PSX