Witam jaka jest obecnie gra z najlepszym multi ? interesują mnie strzelanki i piłka nożna (może jakiś rpg) tu nie wiem fifa czy pes lub BO 2 lub battlefield 3 stać mnie tylko na jedną
chciałbym żeby gra miała dobry system rozwoju miałem kiedyś battlefield 2 i mi się podobał
ps. nie chce płacić co miesiąc abonamentu więc gry tego typu odpadają
Według mnie multi FIFy jest o wiele lepsze od PES-a. A co do rozterki pomiędzy BO2, a B3. To zależy jaki styl gry preferujesz, w każdym razie COD jest o wiele bardziej dynamiczny, Battlefield można rzec bardziej taktyczny. Mimo wszystko lepiej się zawsze bawiłem grając w multika COD-a.
a jak ma się battlefield 3 z wymaganiami grałem na piracie w single na na quad 6600, 460 gtx 1gb , 4gb 800 hmz i tak średnio chodził na wysokich i to strzelania przez celownik takie dzikie dla mnie było
Tak samo jak na piracie, a multi chodzi troszkę gorzej.
a która gra się później nudzi?
dobra kupiłem cd-key z allegro i pobrałem origina i zarejestrowałem się jak pobrać tą grę?
Ja polecam PlanetSide 2 - zarypista gierka
Mógłbym się z tym zgodzić, ale PS2 to gra dla dla całej drużyny a nie dla pojedynczego gracza. W pojedynkę gra nie daje aż takiej frajdy. Jak się ktoś nie załapie na transport to musi dymać za dużo kilometrów żeby zobaczyć przeciwnika.
[1] Wybrałbym BF3.
Polecam Ci World of Warcraft (mmorpg) - jak nie chcesz płacić abonamentu co miesiąc to zagraj sobie na privie. Ja sam gram na Sunwellu. Jak coś to tu masz stronkę: http://sunwell.pl/
ściągnąłem zainstalowałem i jak tu wejść w neta mam tylko single?
dobra znalazłem neta ale jak zaktualizować punk bustera?
o BF3 dobra juz gram itd. można w tej grze mówić przez mikrofon?
Nie można. Ale widział ktoś, kiedyś w Bf3 taktyczną rozgrywkę? Przecież to gra dla gimbusów, która tylko ładnie wygląda. Chaotyczna nawalanka w sam raz dla gównażerii pełna kamperów i pajaców, co to biorą pojazd i jadą sami zawojować świat. Ot, taktyczna rozgrywka.