Kupiłem wraz CD-A tę grę, widać brak mi kłopotów, i kicha. Obraz b. dobry ale po kilku minutach zupełnie zanika dźwięk. Napisałem do w/w i odpisali co bym... ściągnął directx 9 z 2010 r i sterowniki dźwięku. Nie pogięło ich ? A jeżeli już to ciężko było zaznaczyć to na okładce. Gra nie tak znowu leciwa. Nowe gry śmigają mi b. dobrze a tu d...pa ? Zna ktoś lek na to całe zło ??
Spróbuj wejść w panelu sterowania w ustawienia dźwięku, wejdź w nagrywanie, kliknij prawym i wciśnij "pokaż wyłączone urządzenia". Powinno pojawić się Stereo Mix. Włącz je. To samo można osiągnąć podłączając dowolny mikrofon. Na forach piszą, że to pomaga.
Drugi możliwy fix. Znajdź plik default.ini w folderze z grą.
Pod [FMODAudio.FMODAudioSubsystem]
powinno być: MaxChannels=128
Nie wiem ile jest u ciebie, ale spróbuj ustawić na mniej. Np. 64
Kolejny sposób to spróbowanie odpalenia gry w trybie kompatybilności z Windowsem XP.
I nie bulwersuj się tak tylko spróbuj rozwiązać problem. Daj znać czy któryś z tych fixów zadziałał.
Bezi2598 - Powiem /napiszę/ tak. Wlazłem w te ustawienia, coś tam pogmerałem, nie wiem co :) w każdym razie JEST dźwięk.
Wiemy, że gra została wydana po polsku /napisy/. Dziwi fakt, że CD-A sprzedaje grę bez tych że. Jest spolszczenie Cenegi ale nie wiem czy pasi do tej wersji gry.
Dzięki bardzo za pomoc
U mnie też dźwieku nie ma, a kiedys byl ;f