Smanko sorki ze poraz koleny zawracam głowe ale posłuchałem sie waszych rad i tym razem chciałbym zebyscie ocenili ten filmik. Nagrywalem w nocy i sam. Srałem sie bardzo
O to link do filmiku :
www.youtube.com/watch?v=mFPHLgSE-5Q&hd=1
Nie widziałem poprzedniego Twojego filmiku i nawet nie chcę. Nie będę zatem mówić co poprawiłeś a powiem co powinieneś poprawić.
Strasznie irytowało mnie w Twoim Letspleju Twoje bez sensowne stękanie. Pauzy zbudowane głównie z YYYY bądź inne temu podobne zjawiska jak mruczenie pod nosem czy mówienie "nie chce mi się tego czytać". Mogłeś też przed nagraniem filmu sprawdzić przypisanie klawiszy (bądź też ustawić odpowiednio pod siebie) przez to odniosłem wrażenie, że w ogóle się do tego nie przygotowałeś.
niby lepiej ale jednak dalej źle...
po pierwsze, takie gameplaye traktuj bardziej jak prezentacje, czyli nie ma prawa zaistnieć taka sytuacja, że doszkalasz się w sterowaniu, jak czytasz notatki/dziennik to nie "bblblblba" tylko w skróć w jednym zdaniu czego gra wymaga od ciebie
po drugie miło jest posłuchać czegoś innego niż "mmmmmm" "aaaaaaa" "eeeeeee" "mamy jakieś skrzynie" ?????," nie chce mi sie tego czytać" ??? zresztą to nie audycja dla niewidomych, żeby komentować wszystko co robisz na ekranie i to w sposób bełkotliwy
po trzecie przy gameplayach, zwłaszcza horrorach, najlepiej jest jak się jak najmniej mówi, a jeśli już to lepiej, żeby to było coś wartościowego/przemyślanego
rada: chcesz podany kawałek zaprezentować = ograj go z parę razy byś wiedział co robić, wyobraź sobie, że jesteś reżyserem, jakbyś prezentował gameplay na zwiastun gry bo granie na tzw. spontana ci po prostu nie wychodzi
takie moje osobiste odczucia, pozdrawiam
aha, nie mów siemanko, bo mi się to kojarzy z jednym yutuberem o wątpliwej orientacji seksualnej