Mam problem. Otóż zainstalowałem przed chwilą bezproblemowo Gothic'a 2 i gdy próbuje włączyć, to nic się nie pojawia. Po prostu ładuje się chwilkę i koniec. Wiecie w czym problem?
Jaki system operacyjny?
No i podstawa: pirat czy oryginał?
No i podstawa: pirat czy oryginał?
LOL> ;D Gothic 2 był we wszystkich tanich kolekcjach, i w CDA i chyba w Play więc po co takie pytania? A nawet jeśli to pirat to nie ma to nic do działania tej gry, nie te czasy żeby gra źle działała bo crack zły.
Do autora. Spróbuj ustawić zgodność z XP. Coś tam miałem jakieś errory na Vista.
RIP GOTHIC ???? Przecież ta gra na 2 cd jest xDD Co tam ripować xDDD
<-------
Mówi Ci coś takie wiekopomne słowo jak chociażby "wersja RIP"? I właśnie dla tego pytam, bo może mieć np. ściągniętego uszkodzonego RIP'a, a wtedy nawet nie ma sensu pomagać. Poza tym wypowiedz się Waść w temacie problemu a nie mądrościami ludowymi zasypujesz.
EDIT: Jeśli masz Windowsa 7 lub Viste to zrób tak jak napisał Mac94. Tryb zgodności z XP.
RIP GOTHIC ???? Przecież ta gra na 2 cd jest xDD Co tam ripować xDDD
Uwierz że różne absurdalne RIP'y można znaleźć na internecie. Zresztą nie chce mi się z Tobą dyskutować bo to bez sensu.
Włącz gothica i firefox, a następnie "wyłącz" kompa, tyle że jak firefox zapyta czy zapisać sesje kliknij anuluj, komp się nie wyłączy a gothic powinien się uruchomić, mi to na Viście kiedyś pomogło.
dzięki wszystkim za pomoc, ale sobie już poradziłem. Musiałem wyłączyć proces schvost.exe .