Chciałbym się zapytać ludzi co mieli do czynienia z tym systemem odbioru osobistego w wybranym punkcie. Czy to prawda, że już na następny dzień można odebrać paczkę w wybranym przez nas miejscu odbioru? Zastanawiam się nad złożeniem pre-order'a w pewnym sklepie internetowym, gdzie piszą, że wysyłają grę w czwartek i czy wtedy byłaby szansa odebrania paczki już w piątek?
ja korzystam w poznaniu
napisz jeszcze raz pytanie bo zapomniałem na jakie mam odpowiedzieć.
Chciałbym się dowiedzieć, czy paczki możesz już odebrać na następny dzień po wysłaniu przez sklep. I jak ogólnie oceniasz ten system odbioru.
nieraz trzeba poczekać dłużej niż 1 dzień, ja raz czekałem 3 (oczywiście dni robocze), bo w weekend to nie funkcjonuje za dobrze :). Tak to dobrze oceniam, korzystałem już tak z 10 razy i zawsze byłem zadowolony. Paczki trafiają po 1 dniu tak gdzieś 1/4 przypadków.
gram. pl się nieraz wlecze.
Aha, trochę kiepsko, bo zamówiłem pre-order gry i wysyłają mi w czwartek przez tą usługę i byłoby fajnie gdyby w piątek już bym mógł odebrać, ale po tym co napisałeś to szanse są niezbyt duże. Dzięki za opinię.
nie no przy pre orderach to zwykle trafia na następny dzień, ale wieczorem, tak gdzieś o 17:00