kochani apel: mamy jedyną gamerke otwarcie się do tego przyznająca na forum, szanujmy ją.
Nie kupiłem (jeszcze), ale być może kupię w Euro. Pozdrawiam Hydro, dzięki któremu przejdę w końcu jedynkę :*
W lokalnym Game. Właśnie jestem po paru godzinach gry i jest naprawdę świetnie.
Wszyscy podobno dostarczaja w piatek. No, ale to zwykle wersje. Nie wiem jak jest z specjalna.Ja zamowilem w rtv euro agd z odbiorem osobistym w piatek. Ceny wszedzie chyba takie same.
ps. Pisze o wersjach fizycznych.
Wziąłem edycje specjalną w Media Expert, bo mam po drodze do pracy. No ale ja złożyłem zamówienie w marcu więc liczę że w piątek na spokojnie odbiorę.
Najlepiej pojsc do media czy empiku i kupic.
Z dostarczaniem przesylek na czas w dzisiejszych czasach to ja bym nie liczyl.
Tez czekalem na wazna przesylke kurierem i spoznili sie 3dni. Codzienie dzwonilem co z paczka, to ta sama gadka duzo teraz przesylek i bedzie jak bedzie. Cham sie uparl i co mu zrobisz.
Ja zamówiłem w Epiku z odbiorem osobistym
Tak myślę, skoro jutro ma być dostawa to chyba dostrarczą moją sztukę.
Sam zdecydowałem się na kupno w Empiku. Pojadę sobie z rana i spokój. Jestem tylko ciekaw czy dałoby radę dzisiaj kupić, jakby gra była już w sklepie
Wziąłem w Media Expert z odbiorem osobistym. Najbliżej mam. Jak jutro nie przyjdzie to po prostu podjadę gdzieś gdzie już będą i kupię.
W Media Expert z dostawą do paczkomatu. Dostałem rano potwierdzenie, że jest gotowe do wysyłki, więc pewnie jutro będę miał.
Nie zamówiłem, ale zamierzam kupić w Media Markt.
Protip: jeżeli zarejestrujecie się w Klubie MediaMarkt, dostajecie kupon na 40 zł do wykorzystania przy zakupach za minimum 240 zł. A że gra domyślnie kosztuje 249, można ją dzięki temu wyrwać za 209.
Kupię jutro rano na spokojnie w sklepie. Chyba będzie grane do soboty nad ranem :)
Niestety nigdzie, bo nie mam ps4 i na dodatek nie przeszedłem TLoU, ale zamówiłem ps3 i zaraz będę grał.
Zmienili mi status na wysłane, więc może pierwszy raz w życiu będzie na czas ^^
Pamiętam, że 3 gry u nich preorderowałam a najlepiej było na premierze kolekcjonerki Sims 3, jak ja czekałam na swoje zamówienie z odbiorem w Empiku, które przyszło jakoś 2 dni po premierze a na półkach u nich leżały sobie kolekcjonerki do kupienia >_>
No właśnie tak jest w Empiku, gry leżą na półce a człowiek musi czekać na swoją kopie
No ale patch Day one nie pozwala odpalić to nic że masz płytę.
Wystarczy odłączyć konsolę od internetu i zainstalować grę z płyty off-line. Powinno wystarczyć nawet samo zainstalowanie gry, bo jak konsola jest on-line to nie wymusza łatek do trybu single-player, a jedynie sugeruje ich instalację.
Chyba, że coś się z ostatnim czasie zmieniło. Gry na płytach kupuję raz na ruski rok, więc nie jestem w temacie.
Amazon UK. Technicznie dziś, wiec preorder niby, w koncu jutro premiera, ale tez jutro dostawa więc Git.
No ja teoretycznie mam od 9:30. Empik się spisał choć raz :D
spoiler start
A praktycznie to siedze w robocie do późna i dopiero po 20 będę miała szansę dotknąć pudełeczka :c
spoiler stop
Zbyt późno się zdecydowałam i jedyną opcją na edycję specjalną było dla mnie zamówienie z Empiku. Ciekawa jestem, czy grę bd miała jutro czy gdzieś w przyszłym tygodniu, bo już kilka razy jak zamawiałam coś przed premierą u nich, to dostaławałam nawet 3 dni po premierze.
Zrzutka na PS STORE wspólnie założone konto (na mnie) . Najpierw ja gram, potem kumpel, ale dopiero jak skończę. Szkoda, że jest kłódka. Pogralbym dzisiaj. 100 zł to nie 250 :)
No i macie swoje preordery. My pogramy dzisiaj, a Wy czekacie do jutra.
Ja tekże nie rozumiem fenomenu tej gry. Lepiej sobie jakiś film Kubricka puścić...