Chodzi o zamienniki oczywiście.
Na banacha i na marywilskiej można kupicz.
Miesiąc temu także szukałam tanich tuszy w Warszawie. Niestety ceny w sklepach nie były zadowalające. Postanowiłam więc skorzystać ze sklepu internetowego www.e-atramenty.pl, który poleciła mi koleżanka. Rzeczywiście opłaciło się- ceny nie były za wysokie oraz nie musiałam przemierzać pół W-wy w poszukiwaniu tego najtańszego sklepu.
Haha, uwielbiam marketing szeptany, jak glupi musza byc ludzie, ktorzy zakladaja konto i wala 1 post o takiej tresci? :D Pozdrawiam ekipe e-atramenty. Jeszcze musicie sie duzo nauczyc o marketingu.
Lookash, do jakiej drukarki? Jesli chodzi o proszki to moge polecic 1 firme i 1 odradzic, z Allegro, ale musialbys poczekac do jutra bo moja kobieta kupowala i pamieta. Generalnie najtansze z Allegro brala i jedna firma byla mega, proszek tani jak cholera i ciagnal rok, drugi z innej firmy - polowe tego.
Polecam tusze firmy Steinmedia, tusze już od 2 zł
https://www.gry-online.pl/forum/gdzie-kupic-tanie-tusze-do-drukarki-w-warszawie/z0ba117d
ja polecam tusze i tonery od tego gościa [email protected] wystarczy mu napisać co masz a on poda ci cenkie albo zadzwoń 790414702. ja kupuje dla siebie oraz poleciłem to w swojej firmie i nie narzekaja. jest szybko do dwóch godzin dostaje towar pod drzwi i na jakoś też nie narzekam a zamawiam u niego dość długo.
Myślę że HP jest nie tyle co lepsze ale popularniejsze więc i łatwiej dostępne są ich zamienniki, mamy większy wybór. Po tanie tusze i tonery zapraszam na www.toneryotwock.pl !
W zakres naszych usług wchodzi również regeneracja tonerów, polegająca na starannym odnowieniu kaset czy kartridży. Dzięki temu oferowane przez nas tonery HP, jak i do drukarek innych marek mogą być znacznie tańsze.
Na tusze HP, jak również wszystkie inne nasze produkty udzielamy pełnej gwarancji.
Na życzenie sprowadzimy również dla Państwa wybrane produkty.
ja ostatnią na szybką szukałam i brałam z firmy colorex24.pl, gość w niecałą godzinę był u mnie. adres mail do nich to [email protected], w wawie to chyba najszybsi są inni kazali mi czekać po 24 h albo przyjechać do sklepu a na to czasu nie ma
Tanie tusze to raczej jedynie przez internet. Kiedyś kupowałem w komputerowym ale po tym jak mnie skasowali 60 zł za tusze lexmark kupuje tylko online. Najczęściej na stronie arsa.pl Mają dobre ceny i mega tanie zamienniki ;)
polecam stronę tusze.info, ja tam zawsze zamawiam. to dużo wygodniej niż biegać gdzieś po sklepach i szukać ;)
Junior paradise. :v
Ja polecam serwis mar-ton.pl kupuje u nich zamienniki tonerów i jestem zadowolony z jakości ich produktów
Nie napisałeś do jakiej drukarki szukasz tego zamiennika. Zobacz do sklepu Profibiuro.pl Kupuję tam już od dłuższego czasu i zamienniki są super. Jeszcze mi się nie zdarzyło, aby np, drukarka nie widziała zamiennika czy drukowala z plamami. Zobacz myslę że powinni mieć taki jakiego szukasz.
A może przez internet kupić? Ze swojego doświadczenia wiem, że to zawsze taniej. Ostatnio kupiłem na tusze.info i mogę polecić;)
Jeśli szukasz tuszy zamienników, to polecam sklep internetowy itoner.pl Oryginalne tusze również można tam zakupić.
Bardzo duży wybór tuszy i artykułów do drukarek znajdziemy w firmie tusze.info! Bogata oferta i
prosty sposób zamawiania online. Ceny na każdą kieszeń i to za naprawdę zadowalającą jakość
produktów. Czas realizacji zamówienia krótki. Polecam!
Jak dla mnie również Arsa poza konkurencją, dziwne, że takie mniejsze strony nie są popularne. Może za mało reklamowane, ale jakość tonerów dużo lepsza niż w jakimś Leroy Merlin etc. Płacisz mega dużą marżę.
To jeden z tych wątków, w których tytule powinno widnieć: "praktyczny przewodnik po tym, jak nie robić marketingu szeptanego" :D
Na arsa.pl ! Zawsze tam zamawiam materiały do drukarek firmowych, duuużo tego zamawiamy, a ich oferta jest świetna i szybko dostarczają. Z żadnego stacjonarnego sklepu nie byłem tak zadowolony.
ja od jakiegoś czasu kupuje na bestprint24.pl mają jedne z niższych cen ze sklepów, które znam
Wysyłam kurierem www.adaso.pl/ puste tonery do firmy adaso.
no faktycznie dużo oszczędzisz na zamiennikach do drukarki atramentowej, pomijając to ze czasem te super zamienniki w ogole nie dzialaja.
Mam trzy drukarki, kupuję zamienniki w profibiuro.pl i jeszcze nigdy się nie zdarzyło, że drukarka miała problem z odczytaniem pojemnika. Zamawiam głównie toner TN2010 zamiennik. Przesyłka na poziomie 7.99 złotych, a do tego sporo organizują różnych promocji na Facebooku. Na początku nie miałem zbytniej wiedzy o zamiennikach do drukarek, ale napisałem do ich pracownika szczegółową wiadomość, co chcę uzyskać i jaki mam model urządzenia, a otrzymałem dokładne wiadomości dotyczące najlepszych ich zdaniem produktów. Do tej pory korzystam ze wskazówek.
Nie rozumiem, dlaczego ludzie się ograniczają. Nie lepiej postawić na działalności internetowe? Weźmy sobie chociaż pod uwagę [link] Moim zdaniem absolutnie warto postawić na takie rozwiązanie. Zgadzacie się ze mną?