Widział ktoś może w jakimś sklepie (cena nie gra większej roli byleby była do 3 cyfr) podobne buty do tych ze zdjęcia?
Coś co ma jakąś ciekawą fakturę, coś jak właśnie te, lub jakaś łuska, skóra krokodyla, węża itd., jest czarne i najlepiej lakierowane, szukam i szukam i nic :(
To jakaś modowa tragedia! :O
I pod światło widać jakby przód był gładki a dopiero środkowa część wygnieciona.
super, że znawcy mody się odezwali, ale raczej poszukuję kogoś, kto widział coś podobnego w jakimś sklepie :)
I pod światło widać jakby przód był gładki a dopiero środkowa część wygnieciona.
A która część ma się gnieść jak się chodziło X lat w tych butach odświętnie? ;)
Jeśli nie chcesz mojej zguby, korkodyla daj mi luby!
ohydne!
to co wyżej, takie potworki dostaniesz pewnie w każdym niefirmowym sklepie obuwniczym, rzeczy typu ccc też pewnie coś takiego mają
ale "ciekawa faktura, łuska , skóra krokodyla"? dla mnie synonim obciachu
chociaż biorąc pod uwagę, co sprzedający pokazywał mi jako "topowe, najlepiej sprzedające się modele" kiedy w czerwcu kupowałem w wiejskim domu handlowym buty do garnituru, może oznaczać, że zupełnie się nie znam na stylu :D
wydaje mi się że widziałem coś podobnego(takie brzydactwo rzuca się w oczy) w różnych "porządnych" markach jak Venezia, itp. Ogólnie musisz uderzyć w galerię jakąś
Widziałem takie w Deichmannie z serii AM.
I chyba w Ryłko też. W końcu w Ryłko niemal same paskudniki.
Patrząc na te buty zalecam zakup "Rzeczowo o Modzie Męskiej".
Takie "potworki" można dorwać w CCC, rodzime marki lubią "ulepszać" klasyczne obuwie.
Polecam poszukać w zagranicznych sklepach, które mają dużo szerszy wybór obuwia - lecz buty klasyczne to wydatek wtedy 200+ euro.
Polecam poszukać w zagranicznych sklepach, które mają dużo szerszy wybór obuwia - lecz buty klasyczne to wydatek wtedy 200+ euro. Dla informacji. Sklepy zagraniczne jakis czas temu do nas zawitaly.
Na serio mało mnie obchodzi co wy sądzicie o tego rodzaju butach, tak więc możecie już skończyć biadolić na ten temat :) Nie myślałem, że w Ryłko mogą się pojawić takie buty, czy w Vistuli. Poszukam. Deichmanna zaraz na www też obskoczę.
Hohner - ty z Wawy, wiec udaj sie do Blue city i tam sprawdz Badura, Rylko i Wojasa.
Swoja droga, niezla gejoza. Pozdro i wesolych swiat!
Swoja droga, niezla gejoza.
XD
Wesołych! :D