Tak jak w przypadku E3 postanowiłem założyć watek ogólny do dyskutowania na temat konferencji i samych targów
Konferencje:
14 sierpnia
Capcom - 11.00 czasu polskiego (Konferencja bez streamu)
Electronic Arts - 16.00 - http://www.ea.com/gamescom/livecam
Sony - 19.00 - http://gamescom.eu.playstation.com/
15 sierpnia
Ubisoft - 15.00 - http://www.youtube.com/ubisoft
Jakby ktoś mógłby sprawdzić czy dobrze podałem godziny będę wdzięczny:
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/08/10/gamescom-press-conference-schedule.aspx
Zapraszam do dyskusji. Można podawać linki do innych stron ze streamami do konferencji. Spodziewacie się czegoś wielkiego ?
Już multi Uncharted 2 i 3 ma znacznie lepsze i ciekawsze multi :)
Nowe AoT rzeczywiście zapowiada się na średniaka. Już pełno podobnych gier jest na rynku.
Jakość tego steamu jest okropna.
Ktoś wie co to za muzyka była na początku??
http://www.videogamer.com/features/live_coverage_chat/ea_conference_gamescom_2012_3pm_bst.html tu macie w HD :).. lepsza niż tamta
Moją babcie :P ja czekam na Simcity i tyle.. Konferencja Sony będzie o niebo ciekawsza.
Jezu ale ten Hokeista nudzi....
NFS MW=Burnout Paradise 2
Nowy Burno... wróć, NFS wygląda dosyć ciekawie, ale trailer mi nie robi, dajcie gameplay!
NFS to już dawno nie jest NFS, dlatego mi pasuje to jak wygląda ta część gry.
NFS na plus. Udana mieszanka Hot Pursuita i B:Paradise. Twórcy jednak poszli trochę na łatwiznę, gdyż podczas wyścigu udało mi się dostrzec kawałek trasy żywcem wyjęty z Hot Pursuita.
Podświetlani żołnierze? Co to kurde ma być.. Jezu kiedy wrócą czasy pierwszego medal of honor i Call of duty 1 :(
Jak nie wiesz jaki to ma cel i czemu ma sluzyc... To lepiej nic nie mow.
czemu nie pokazali gameplay z simcity?; / albo przeoczyłem.
Ta, znając życie to nie będzie dedyków i cały fun pójdzie się kochać przez lagi, bo 95% gier będzie hostowane przez burgerów.
Na razie straszne nuudy, tylko gameplay z BF3 mi się spodobał. Oby zostawili jakąś niespodziankę na koniec.
@jarooli: Nie zgodzę się, pokaz nowego trypu Crysisa 3 był całkiem ciekawy, NFS nieźle się zapowiada, reszta faktycznie nie porywa.
Naprawde masz dziwne upodobania. Przedewszystkim byl to tylko zwiastun, do tego w ogole nieemocjunujacy. Ciekawiej prezentowal sie Medal of Honor Warfigher, Crysis 3.
Dead Space 3 będzie ssał pauke.
moszeusz>racja, jedynie gameplay z nowego NFS pozytywnie nastraja
Fajnie widzieć nowy hokej :) Crysis 3 zainteresował mnie tą zabawą w predatora i mam nadzieje że fizyka obiektów będzie lepsza od tej z poprzednich części. Martwię się o Dead Space 3 bo coś kombinują z klimatem i wciskaniem co-opa bo podobno poprzednie części były zbyt straszne WTF!? Póki co reszta mnie w ogóle...
A ja się powtórzę, kto jest wykonawcą tych piosenek przed konferencją??
Podsumowanie konferencji EA ------>>
V Były tylko migawki podczas omawiania funkcji społcznościowych
Czy był może gameplay Simcity? bo albo przeoczyłem albo nie dali :(
[33] --> Nie było gameplay'u
Jeżeli ewentualnie ujawnili by HF3 to na konferencji sony najpewniej co ?
bogi>tytuł startowy na ps4? :)
Cross Buy - dobra rzecz!
edit: Kupujesz wersje na PS3 - PSVita version included.
oco kaman z tym cross buy?
czyli co np kupuje gre na ps vita to bedzie mi dzialac na moim ps3 slim?
Nie wiem czemu, ale genialnie się to ogląda. Gość ma przyjemny głos, nie przynudza, cały czas jesteśmy atakowani gameplayami. Na razie bomba.
[40] Odwrotnie, kupujesz na PS3 i dostajesz na vitę, ofc jeśli gra jest na obydwie konsole.
Cross buy to znaczy kupujesz na PS3 i na PSV dostajesz za darmo i chyba to samo w drugą stronę.
Vita rośnie w silę, a media molecule nie zawodzi. +1
edit: Zajebiste ficzersy Vity wykorzystuje ten tytuł.
Kupujesz wersje na PS3 - PSVita version included.
A to prawdopodobnie oznacza, że do tych gier dołączane będą jakieś jednorazowe kody na to pozwalające.
Bye bye kupowanie używek.
jezu olac ta vite ja chce ps3 ;/
I dobrze. Ludzie płakali po E3, że Vita wypadła słabiutko. Teraz mają powody(tak myślę) do zadowolenia.
edit: Przechodzimy do PS3.
edit: Cross Control - Wii U ;]
Granie na dwóch konsolach jednocześnie? To dopiero wyżyny nerdostwa.
I po to kupiłem PS+. Fuck yeah!
edit: Nie grałem, więc będzie okazja, by nadrobić ten tytuł.
Red dead redemption za free/:D Masakra
No nie wondersyf :/
A ten ps+ kusi coraz bardziej.
Prawda. Jim wspominał o godzinnym show. Jak tak dalej pójdzie, to zaraz zwijamy manatki.
Pupetter był w sumie fajny, trochę Burtonowski. Ale brak gameplaya z TLOU to niezła rysa.
Konsole slabo jak zwykle.
nasi tam byli :P
Ot poprawnie zrealizowana konferencja. Bez rewelacji, ale kilka akcentów na plus.
eJay, TLOU mogli sobie darować. Jest jeszcze ktoś, kto wątpi w sukces tej produkcji?
Sony wypadł o niebo lepiej niż EA :) lepsze produkty, ciekawsze i lepiej prowdzona konferencja.
No live stream for Gamescom 2012. Guys, bad news from ubisoft , found it on facebook .
Jak podaje forum Ubi, konferencje będzie można obejrzeć później na kanale YT. Live streamu nie będzie.