Witam.
Jakiś czas temu słyszałem, że niedługo na dobre rozpadnie się GfWL. Mam tam zaledwie trzy gry, więc wielkiej draki nie odczuję z tego powodu, ale jestem ciekaw, co stanie się chociażby z achievmentami. Wie ktoś może? Mam bowiem sporo wbitych choćby w GTA IV, a obawiam się, że mogę je stracić, tak jak to było w przypadku gdy na steam'a przerzucił się Batman.
Spokojnie, Microsoft pracuje nad nowym projektem pecetowej platformy. Osiągniecia, które odblokowałeś nie mogą tak nagle wyparować, są na twoim gamescore.
Pier*olić osiągnięcia. Najważniejsze jest to, co będzie z grami, które się legalnie zakupiło nierzadko za grube pieniądze!
Mam nadzieje, że coś wymyślą. Chciałbym jednak pojeździć po sieci Dirt3, skoro dopiero co kupiłem grę ;)
Achievemnety, które zdążyłeś zdobyć zostaną na profilu Live. Nowych już nie wbijesz.
Jak jest w tym momencie z tym GfWL?? Od dobrych 40 minut próbuję pograć w dirta ale za chusteczkę nie mogę się zalogować do tego badziewia. Chyba tylko MS potrafi tak wszystko schrzanić :(