Chciałem się was zapytać, czy często korzystając ze strony filmwebu napotykacie na takie błędy jak: brak możliwości dodania komentarza, tudzież sprawdzenia powiadomień? Czasem działa wszystko poprawnie, by przy następnym wejściu się spieprzyć. Nawet zdjęcia nie ładują się na stronie, tylko otwierają się na innych, oddzielnych kartach.
Filmweb się rypie, ostatnio przeglądałem ich dział dotyczący serwisu i był podobny temat do twojego. Problem z wiadomościami czasami występuje także i u mnie ale tylko gdy używam chrome, na operze takowe rzeczy nie występują.
Swoją drogą od problemów technicznych gorsza jest plaga trolli z którymi administracja nie potrafi sobie dać rady...
U mnie sprawdzenie powiadomień często nie działa, podobnie jest z wyszukiwaniem. Czasem gdy wpiszę pierwsze litery filmu to pokazuje najlepsze opcje, często zaś nic się nie pojawia.
Filmweb ma sporo problemów technicznych, ale jednocześnie podobno jest drugim albo trzecim największym na świecie portalem filmowym (pod względem bazy filmowej).
Nie tylko problemy techniczne ale i nędzna administracja kasująca wątki. Ale ogółem, korzystam bardzo często.
Niestety muszę się zgodzić. Filmweb sypie się często, ale i tak obok imdb jest t najlepszy portal z bazą filmową.
A wiecie co? Tak zobaczyłem tytuł wątku i przypomniałem sobie, jak bardzo brakuje mi hasła "Łeb pełen filmów". :(
Mam konto na Filmweb i często go odwiedzam. Fakt, że czasami coś nie działa. Ostatnio miałem np. problemy z logowaniem. Trzeba mieć jednak na uwadze, iż jest to bardzo duży oraz rozbudowany serwis (chyba w pierwszej 15 w Polsce, jeżeli chodzi o ilość odwiedzin). Dlatego też z pewnością trudno jest ogarnąć takiego molocha.
Wyłączcie adblocka an Filmwebie. To nie błąd, tylko wpieprzyli jakieś gówniane zabezpieczenie, żeby ludzie oglądali reklamy...
Dzisiaj rano założyłem tam konto, zacięły się powiadomienia tzn. niby mam 1 nieprzeczytane ale po jej wybraniu nic się nie dzieje.
No i wkurza brak edycji tam.
wpieprzyli jakieś gówniane zabezpieczenie, żeby ludzie oglądali reklamy...
To niezły łeb mają, niekoniecznie do filmów :]
No i nie da się zmienić swojego avatara. Wywala na stronę z błędem i tyle.
Wyłączcie adblocka an Filmwebie. To nie błąd, tylko wpieprzyli jakieś gówniane zabezpieczenie, żeby ludzie oglądali reklamy...
Chyba nie, bo u mnie jakoś działa.
[17] U mnie od dawna jest ten problem i dopiero po wyłączeniu adblocka działa.
Przeglądarka Chrome.