Witam. W piątek zamierzam zakupić jedną z powyżej podanych gier. Sęk w tym, że to 3 różniące się od siebie gatunki. Zapewne wiele z was spyta się jakie gry lubię. Już odpowiadam: Lubię te 3 gatunki tak samo ;)
Więc jeżeli jakaś osoba grała w te 3 gry, to prosiłbym o jakieś propozycję i uzasadnienie :)
Jeżeli macie jakieś pytanie, proszę piszcie.
[2] - Cóż. To trochę kosztowne :\ Tak więc pozostaje Dark Souls i Fifa.
[3]- Uzasadnienia. Mile widziane !
Jeśli każdy z gatunków lubisz tak samo, to nie pozostaje nic innego jak kupienie wszystkich trzech :))
Myślę, że jaki byś wybór nie podjął - będzie on prawidłowy ;) Możesz np. zrobić jednak taki układ, że najpierw kupisz Fifę / Dark Souls bo w obydwu grach jest tryb multi, a teraz gra tam najwięcej graczy, a na deser zostawisz sobie Sherlock'a bo to zabawa do singla :)
DS, choć gra nie jest jakaś wybitna. Dla mnie takie 8-8,5 na 10.
Przedwieczorny Up.
Ja nie miałbym wątpliwości co do słuszności wyboru Dark Souls, ale:
a) pad to niemalże konieczność, na klawiaturze da się grać ale jest to niedopracowany i frustrujący system,
b) gra naprawdę jest trudna, jeśli jesteś z tych którzy zawsze grają na "easy" to sobie daruj. Co nie zmienia faktu że gram drugą postacią, przeszedłem 70% gry i zginąłem może z 5 razy - jeśli nauczysz się grać to idzie się jak burza.
To długa i świetna gra, uzasadnienie jest zbędne - wystarczy poczytać recenzje.
Wieczorny Up !
Mam rozumieć że DS działa tylko i wyłącznie na Steam ?
Tylko nie GFWL -_- To steam już lepszy !
[9]
Steam jest opcjonalny, wymagane jest Games for Windows Live.
FIFA 13. Spędzisz przy niej chyba najwięcej czasu.
FIFA 13 zdecydowanie
A ja powiem, że Sherlock Holmes, pograłem i stwierdziłem, że to najlepiej wydane 8 dych w ostatnim czasie :).
Podbijam.
Ostatni up przed zakupem.
[17]
Nie wiem w sumie dlaczego, ale mnie Dark Souls jakoś specjalnie nie zachwyciło.. Za to Sherlock Holmes jak najbardziej, zdecydowanie warto kupić.
Nie opieraj się na opiniach innych, każdy ma inne gusta. Bądź zdecydowany w życiu, nie zastanawiaj się. To co Ci bardziej odpowiada zakup. Mam nadzieje ze podejmiesz słuszną decyzję :)
Kupiłem Fifę. Następny na liście jest Sherlock ;)
Fifa. W DS'ie sobie nie poradzisz.
Wątpisz we mnie ?