Witam, zastanawiam się nad kupnem jednej z trzech wymienionych w tytule gier: jak się pewnie domyślacie, celuję przede wszystkim w multiplayer. FIFA 13 nie wprowadza wielkich zmian, jednak w dwunastkę nie pograłem dużo, a od jedenastki coś mogło się zmienić. Warfighter pozostaje strasznie niepewnym tytułem, ponieważ poprzednia odsłona okazałą się średniakiem, natomiast Black Ops 2 zapowiada się na najciekawszą część serii (przynajmniej według CDA), ale po gameplayach wciąż blisko mu do Modern Warfare czy pierwszego Black Ops.
BAD COMPANY 2 !!! WSZYSTKO TO CO PODAŁEŚ TO SZROTYYYYY! fifa to szrot bo co roku to samo, BO II to juz nawet nic nie mówię, a w nowym MOHu dziwnie bronie wyglądają
Odrzuć MoH'a i się zastanów czy chcesz postrzelać gole czy postrzelać do ludzi ;)
Battlefield 3 mi się niezbyt spodobał, COD zawsze słynął z dynamiki starć, więc chyba sięgnę prędzej po niego niż po MoH. FIFA 13 też kusi, tyle, że za 30zł można teraz spokojnie kupić dwunastkę - obawiam się, że w stosunku do poprzedniej części zmiany w trzynastce są kosmetyczne.
Ja bym brał CoD. Wiem, że kolejne części są przereklamowane ale ten Black Ops może być całkiem ciekawy.
zastanow sie nad jeszcze jedna opcja
http://allegro.pl/chuck-sezony-1-4-na-25-dvd-wielki-hit-i2597060408.html
Nie ma piątego sezonu, nie kupuję. Co nie zmienia faktu, że Chuck to jeden z najlepszych seriali, jakie do tej pory powstały.
CoD będzie odgrzewanym kotletem nawet w innych realiach. FIFA 13 to to samo co 12 znając życie. MoH też świetny nie jest znając MoH 2010 ale poprzednie części oprócz 2010 były dobra. Tak przy okazji wziąłbym Dishonored.
Borderlands 2 albo Torchlight II
Spytaj Chucka jednak on pracowal w sklepie elektronicznym to ci dobrze doradzi. Ja ci doradzam moha lub dishonored ,a i dobrze sie zastanów nad sezonami Chucka bo to spoko serial.
Dzisiaj obejrzałem sobie kilka gameplayów z Dishonored i już chyba wiem, co wybiorę. Pytanie tylko - orientuje się ktoś, jak będzie wyglądał tryb multiplayer w tej grze?
cóż ja bym wziął Black Opsa 2 bo zapowiada się nieźle aa MoH Warfighter cóż wygląda średnio gorzej niż BF3.