boze to chyba najlepsza gra na swiecie. jak zaczylem grac o 15 po obiedzie, to zem skonczyl o 6 nad ranem, ale to tylko dla tego ze musialem do mycia i do szkoly.
Ile tam możliwości, matko bosko, więcej niż w GTA San Andreas. No nie wiem co tu więcej mówić, kto grał ten wie.
Pozdrawiam
nie pij więcej
a co najbardziej lubicie uprawiać, bo ja proso. a moj łojciec kukurydze. jakie jest wasze mniemanie w ty,m zakresie?
idź już lepiej spać, to ci dobrze zrobi
Daaaj spokój, ta gra to gówno a nie gra. N uda jednym słowem. Zupełny brak fabuły, co, jesteś jakim wieśkiem i popierniczasz na traktorze. "JAkby Zrobili jakąś linię fabularna albo postaci inne to by coś z tego było. A tak jade kombajnem, jade z pol godziny na koniec mapy, dojezdzam i kerwaa zapomnialem zasiać. Od tej pory nie włączam tej gry. Nie polecam.
[6] - to najlepsze podsumowanie tej gry jakie przeczytałem, mogłaby to być wręcz jej recenzja
Zartujecie? Jest nawet symulator roomby czyli automatycznego odkurzacza.
Child - Symulator roomby był dla jaja zrobiony przez jednego gościa, symulatory farmy i innych pierdół są robione na poważnie przez niemieckiego dewelopera.
Spora różnica.
Zresztą tak samo jak po minecrafcie czy simsach możecie po tych grach jechać, ale sprzedają się wyśmienicie.
Symulator roomby, jak i surgeon simulator są robione tak samo "na poważnie", jak symulatory niemieckiego dewelopera.
Jest z tego kasa, jest z tego popularność, więc gry się robią.
[6] wprawdzie mieszczuch ze mnie ale na wsi bywałem. Z tego co wiem to kombajn kosi zboże i oddziela słomę od ziaren. Pozostawia ściernisko, które to potem się orze, bronuje, użyźnia i dopiero się sieje. Więc jak mogłeś zasiać kombajnem?
Znawcy tematu mogą mnie poprawić jeśli źle gadam.
Z tego co wiem to kombajn kosi zboże i oddziela słomę od ziaren. Pozostawia ściernisko, które to potem się orze, bronuje, użyźnia i dopiero się sieje. Więc jak mogłeś zasiać kombajnem?
A może autor postu ma to najzwyczajniej gdzieś? Ja jestem z miasta, więc w dupie mam czym tam sieją czy użyźniają. Wydaje mi się, że w jego przypadku może być podobnie :).