To mój dziadek
Karta graficzna ATI Radeon HD 2600 PRO
Procesor AMD Athlon(tm) Processor Le-1600
Pamięć ram 3gb
Więc iż gdyż kolega dał mi fallout'a3 bo już w niego nie grał jak ucieszony wszystko pięknie ładnie chodzi dochodzi do przejścia z miasteczka do miasteczka gra zaczeła mi wywalać i pisało "Program przestał działać" (chyba tak)
to myśle w skyrim'ie też tak miałem to włączam od nowa z myślą że teraz będzie wszystko ok a tu gra wariuje co jakieś 3min zależy wywala mi do pulpitu z tym oto powiadomieniem. Patrzyłem po necie co robić lecz nic nie pomogło. Wymagania F3 są podobne do Stalkera który mi chodził bez zarzutów :)
Ma ktoś jakieś propozycje?
Poproszę zdjęcie gry + karteczki z nickiem.
Edit. Może by tak wprowadzić nowy system na forum? Chcesz pomocy bo gra ci nie działa a masz "oryginała" to zapodaj w wątku zdjęcie z pudełkiem + karteczką z nickiem.
Może patch? Chociaż Steam sam aktualizuje ale sprawdź czy nie masz żeby nie pobierał aktualizacji i sprawdź spójność plików.
Jeden z najbardziej debilnych pomysłów na GOL-u.
Wiem. Tak tylko napisałem bo piractwo przeraża.
Dobra odpuszczam ;x Spróbuje reinstala jak nie pomoże to mu ją oddam :D
Sory że spamuje ale to może być spowodowane psuciem się karty graficznej bo mam takie rozciągnięte kwadraty prostokąty itp
Jaki masz system ?
[9] Daj screena
[12] Vista czy 7 ? Co do screena to wróżę że coś zdycha (prawdopodobnie karta).
System 32 bit Ultimate
http://cloud.steampowered.com/ugc/596982830701115076/3333AB31639BF4C9E60C620DB5E2B39E91D66958/
to samo :)
Ten ss wyżej to jest mój
Tak,to artefakty,pada ci karta
czy ma to jakis wplyw na fallouta to mozliwe ze tak,gdy moja stara grafika umierala tez sie cuda dzialy
Mi chodzi o odpowiedz nareszcie ktoś powiedział o co dokładnie chodzi :P
System 32 bit Ultimate
To nie jest odpowiednia odpowiedź.
Jak masz Windows 7 to musisz się pogodzić, że ta gra nie zawsze na nim poprawnie działa.
Wiesz co mi się wydaje że to przez kartę ponieważ np po wczytaniu gry niekiedy nie ładowała mi sie grafika w sensie brązowy ekran miałem cały i jak sie ruszyłem odrazu pulpit :D