Pytanie jedno mam: Czy polska wersja jest w ogóle aktualizowana? Czy mnie się po prostu coś skopało i nie zaktualizowało?
Ten sam save, ta sama instalka - tylko w jednym włączone pliki odpowiedzialne za polską wersję, a w drugim wyłączone.
Angielska --->
Polska ----->
Z aktualizacją przyszły zmiany wymagające mniej składników między innymi przy garbowaniu skór gekonów. A tu jak widać polska wersja "nie załapała".
Inne poprawki też nie chodzą?
Tak to niestety jest z polskimi wersjami jeśli chodzi o Fallouta. Spolszczenie oryginalne? Gra oryginalna?
EDIT: Nie wiem w czym to przeszkadza. Zastanów się czy warto?
tak.
mogę to wywalić i zainstalować jeszcze raz... ale wolę mieć pewność, że to pomoże. Święta są i mam chwilowo dostęp do neta przez sieć komórkową... i każde dociąganie update'ów z netu trwa i kosztuje.
Edit: w czym przeszkadza? jedno wytwarzanie przedmiotów jest skopane - czyli będzie skopanych więcej. Najczęściej będą wymagały przedmiotów, które są trudno dostępne, albo koszty wytworzenia wzrosną na tyle, że się nie będzie opłacało tego robić. A skoro tłumaczenie w jednej materii coś kopie to całkiem prawdopodobne, że inne rzeczy, które przyszły z aktualizacjami są przez tłumaczenie skopane.
też mi słabo działa ten cały steam i ciągłe dociąganie danych, nawet jak zmieniam wersje językowa z polskiej na angielską to ściąga