Witam was i przejdę od razu do rzeczy, gram w F3 już 4 raz a że teraz postanowiłem dokupić DLC + doładować F3 modami najróżniejszymi jakie tylko można znaleźć na Nexusmods. Trafiłem na problem z modem którego nie potrafię ominąć a mod wprowadza ładniejsze modele kobiece (są takie jak bozia je stworzyła :) ) które próbuje już od 2 godzin za instalować. Pomyślałem może że ktoś z forumowiczów używał tego moda (DIMONIZED TYPE3 female body) i poprawnie go zaistalował.
są takie jak bozia je stworzyła
Obawiam się, że to się rozmija z rzeczywistością. Odrobinę. Jeśli jednak bawisz się takimi modami to nie będziesz musiał się obawiać takiego kontaktu.
Pomijają to, że wszelkie modele kobiece na NEXUSie (głównie gier a GameBryo) to plastik mieszany z silikonem i ostro przypudrowany. Już postacie w robione przez fanów do np. Quake wyglądają lepiej
spoiler start
(kanciaste jak śląska baba).
spoiler stop
REQUIREMENTS:
================================================================================================
1. FOMM http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=640
2. ArchiveInvalidation Invalidated http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=944
================================================================================================
INSTALL: ONLY AFTER you got all requirements up and running,install:
1.TYPE3 BODY V3dot5,there are currently 5 body variants to choose from, choose whatever suits your tastes,if any. You can change body variant later at any time by simply installing different one-it will simply overwrite previous.
2. Install TYPE3 V2 TEXTURES from TYPE3 V2 TEXTURE pack.
Użyj Nexus Mod Managera byś czegoś źle nie skopiował.
Darój sobie specshadow tego suchara o "kobiecości w F3" jak będe chciał podyskutować o tym to założe temat pt "co sądzicie o tych modelach" a problem już rozwiązałem. Wystarczyło że przy włączonym Menadzerze właczy się jeszcze "ArchiveInvalidation Invalidated" i dopiero można zainstalować, swoją drogą znalazłem już 5 moda który wymaga aby ta pierdołka była aktywn podczas instalacji. Do zamknięcia.