Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Fallout 3 - Chciałbym sobie zmienić język gry - jak?

19.08.2011 12:34
Damian1539
1
Damian1539
87
4 8 15 16 23 42

Fallout 3 - Chciałbym sobie zmienić język gry - jak?

Mam Fallouta 3 w GOTY. Podczas instalacji, o ile dobrze pamiętam mogłem wybrać język w jakim będzie gra. Wybrałem pełną polską wersje językową. Teraz chciałbym zmienić na angielski dubbing + polskie napisy. Da się to zrobić bez konieczności reinstalacji gry i straty savów?

19.08.2011 12:56
😉
2
odpowiedz
zanonimizowany777435
34
Senator

Hmm.... Moim zdaniem raczej nie - musisz całość zainstalować od nowa , a save'y całą operację przetrwać mogą - wystarczy je skopiować do jakiegoś tymczasowego folderu , a potem metodą kopiuj - wklej umieścić je w miejscu , gdzie zapisują się nasze poczynania...

W moim przypadku ścieżka wygląda tak - Moje dokumenty / My Games / Fallout 3 / Saves

Najpierw kopiujesz stany gry nawet chociażby na pulpit , potem po ponownej instalacji wkładasz z powrotem do tego folderu i viola - wszystko powinno działać . Poza tym prawdopodobnie gra sama zapamiętuje zapisy i wcale ich nie usuwa , ale zawsze warto dmuchać na zimne.

19.08.2011 13:35
redan
3
odpowiedz
redan
29
Brodaty Wiking

a może spróbuj mod managerem wyłączyć polskie paczki (lub spróbuj wywalić plik Fallout3_PL.esp z folder_gry/data/)

Forum: Fallout 3 - Chciałbym sobie zmienić język gry - jak?