Yyy... Piszę, piszę na czacie i żadna wiadomość nie wysyła. Włączam stronę jeszcze raz i facebook nie działa. Na innej przeglądarce to samo. Na telefonie to samo w przeglądarce i w apce też... O co chodzi...? :D
Dziwne, bo mi wszystko normalnie działa, nawet ktoś przed chwilą jakąś wiadomość opublikował. Znajomi raportują, że również mają problemy.
Też się głowiłem przed chwilą, bo strona isitdownjustforme informuje, że tylko ja mam problem, a tu niespodzianka. Podobnie jak u [1] fejs nie działa na żadnej przeglądarce. Strona w ogóle nie chce się załadować.
Jednym znajomym działa innym nie...
U mnie również problemy :)
Ale byłoby fajnie jakby padł :P Może życie przeniosłoby się do prawdziwego świata.
Haha zaraz wszyscy przenieśliby się na twittera.
u mnie i u współlokatorki też padł, Warszawa, Compinet
[13] jak widać strona z linka niekoniecznie się sprawdza. pokazuje, że wszystko jest ok, a znalazło się już całkiem sporo osób, którym facebook padł
Niestety działa
Pecet - takie rozwiązanie tu nie działa. Czytaj wcześniejsze posty.
Sposób Jeremiego działa.
Die Facebook
Mi nie działa ani przez sieć Vetra - Warszawa, ani przez internet Plus/Orange
nie działa
już wrócił do żywych
Łódź, Toya, nie działa
Facebook powrócił. :D
Netia, Pń, wszystkie przeglądarki nie chodzi- nawet strona sie nie ładuje. U kuzyna miejscowość obok chodzi.
Toya ich NAT i Porty czasami człowieka doprowadza do szewskiej pasji
a wchodzicie przez blog.facebook.com
Hmmm wlasnie tez chcialem wejsc i nie dzialal... wtf? (specjalnie na gola wszedlem bo wiedzialem ze ktos zada pytanie jesli faktycznie nei dziala)
swiat legl w gruzach dla wielu pewnie.
tez netia