Mimo iż spełniam wymagania sprzętowe to gdy gram karierę często się zdarza że po przejechaniu np. 2 okrążeń gra zaczyna strasznie lagować tak na 5-7 sekund potem 1 kółko jest ok i znowu zaczyna lagować.Na pewno nie chodzi o wymagania sprzętowe bo spełniam je bez najmniejszego problemu.
Pomóżcie.
Mam jeszcze jedno pytanie :
Jest jakiś sposób na rozpoczęcie kariery w czołowych zespołów ponieważ jakiś czas temu utraciłem save w którym znajdowałem się w McLarenie i nie chce mi się zaczynać od nowa w jakimś Williamsie.Ściągałem już 2 mody ale w każdym gra się nie uruchamia.
Procesor: AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor 2.81 GHz
RAM: 2 GB
System: Windows 7 (32 bity)
Karta Graficzna: GeForce GTX 550 Ti
Wszystko ok ,ale te 2 gb ram mi nie pasuj_ sprawdz spójnosc plików w steamie moze cos nie pasi ,a jak nie zmniejsz detale i daj znac
Niestety nie mam czasu teraz sprawdzić spójności plików a co do tych ustawień to już sprawdzałem to wcześniej i nie ważne czy gram na niskich czy na wysokich gra zawsze laguje.
PS-----> Jako iż nie udało mi się wgrać moda z czołowymi zespołami w karierze a chce zacząć karierę to jaki team mi polecasz ?
Nie,a skąd mogę ją pobrać ? Domyślam się że ze Steama ale chodzi mi konkretnie skąd
PS----> Ta łatka będzie działała z modami ? Bo obecnie mam dwa (mod realistyki i uszkodzeń) i nie chciałbym ich tracić ponieważ świetnie mi się na nich gra.
EDIT
A wiesz może jak sprawdzić czy mam najnowszą aktualizacje ? Wiem że pytam o oczywiste rzeczy ale nie jestem zbytnio ogarnięty jeśli chodzi o Steam
Łatka pobiera się automatycznie gdy uruchamiasz grę przez Steam'a. Spokojnie mody będą działać.
Ja tam mialem zespól chyba williams ,ale najlepszy ferrari co do problemu to latka moze pomóc no chyba ze masz najnowsz_