Mam problem z TSM map do ETS 2. Jak jeżdżę po miastach które są w podstawce ETSa i po krajach obok grecji to jest ok ale jak tylko wjadę do Afryki, głównie Algierii, Maroka i Egiptu to gra ciągle wywala do pulpitu. Jest jakieś rozwiązanie tego problemu? Bo Afryka jest jak wiadomo najlepsza do jazdy a jazda po gracji i okolicznych państwach to jest taka sama jak w innych państwach w podstawce.
Tak, po tym jak się pojawia żeby kliknąć w obojętnie jaki klawisz to nic się nie dzieje (po kliknięciu). Taki już uro Atari ;/
BTW a jaki to ma związek z TDU? :D
Ktoś coś?
Widocznie jest błąd w mapie lub mody się gryzą . Wersja najnowsza ETS i mapy ?
Wersja TSM to 3.2 a gry 1.8.2.5
Niech zgadnę ,gra spiracona ? Poza tym mapa już jest zdaje się o parę numerków wyższa .
Gra oryginał.
Miałem pirata ale miesiąc temu kupiłem oryginał z powodu koloru ciężarówek który zmieniał się na różowy.
TSM mam 3.2 bo znikąd indziej nie widzę nowszej wersji do pobrania. Tą z chomika ściągnąłem.
Skoro masz oryginał to czemu jeszcze nie zaktualizowałeś do 1.10.1 ?
[url]ets2downloads.com/maps/trucksim-map[/url] tu masz wersje 5.0 tej mapy ,chyba nowszej nie ma-nie wiem ,nie korzystam z modyfikacji .
A tak BTW. na zapiskach jedziesz tych z czasów pirata czy nowe ?
Tych z pirata i właśnie nie wiem czy to nie one powodują problem bo miałem na nich parę modów ( nie TSM ale mod na wyłączenie ogranicznika prędkości, na nowe znaki i na głośniejsze turbo)
Skoro masz oryginał to czemu jeszcze nie zaktualizowałeś do 1.10.1 ?
Bo mam neta na limit i nie chce pobierać aktualizacji co ważą po 1 GB.
Dzięki za link. Jak ściągne i przetestuje to dam znać.
Aktualizacja waży mniej niż 1GB . Z tej wersji co masz do najnowszej waży 670Mb .
Usuń zapiski lub sprawdź na czysto .
Usunąłem starą wersję 3.2 i zainstalowałem 5.0, wszystko świetnie działa, dzięki młody! ;)
Dobra mam jeszcze jedno pytanie. Bo mam oryginalną podstawkę ETS 2 i oryginalny dodatek ekspansja polska i jak wiadomo podstawka to jest jakiś tam stary patch a z dodatkiem to jest 1.8.2.5. I jeśli zainstalowałbym tylko podstawkę i ściągnął patch 1.10.1 to czy mógłbym go zainstalować? To jest patch do podstawki czy do dodatku? Bo wiadomo że 1.10.1 jest po 1.8.2.5. A na necie wyczytałem że problemy z wyłączaniem się TSM map są tylko na 1.8.2.5 czyli z dodatkiem.
Bo jakby to był patch do podstawki to go ściągne a dodatku ani nie będę instalował bo te parę miast mi obojętne gdy mam całą Afrykę dzięki TSM.